Mi ez a hirtelen jött tüntetési kedv?
Amikor emelték az ÁFA-t, mikor elkezdték a traffikmutyit, vagy megszavazták a földtörvényt, stb., szóval ezeknél sokkal komolyabb ügyeknél mindenki otthon ült csendben.
Most egy törvénytervezet, amit még tárgyalni se kezdtek, hirtelen milyen nagy felháborodást váltott ki, és ezerrel szervezik a tüntetéseket. És pont most, mikor kezdene kirobbanni a korrupciós botrány, de az senkit nem érdekel, mert drágább lesz a net (talán)..
Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de elég érdekes. Persze lehet, hogy csak a Fészbuk társadalom "keményített be", nem tudom.
Természetesen nem vicces, viszont ha 1 pillanatra leállítjuk az agyunkat, nagyot lehet nevetni.
Bármilyen adó jött, ment a duma, de 1 hét után már senki sem beszélt róla. Jött az internetadó, egyből tüntetések. Jó sok kocka van az országban :D
Persze én is tiltakozok ellene, de ebbe így belegondolva tényleg röhej, hogy a 21. században mennyire függünk az internettől.
Ja és vesszen a Fidesz (bal oldallal egyetemben)
Nekem amúgy nincs vele bajom, ha valaki ráér és van kedve, tüntessen.
De 2006-ban durvább tüntetések voltak, sztrájkok is és semmit nem értek el vele. Sajnos szerintem most se lesz semmi eredménye, de ne legyen igazam.
Ez nem jókedv.
Már annyi adót kivetettek, ránk, hogy szó szerint, éhezik, nyomorog az ország.
Éhes ember, hamarabb kimegy tüntetni, még akkor is, ha ( Magyar nép birkanépnek nevezik. )
Birák, is ha olyan körülmények között vannak tartva, hogy elviselhetetlen, bizony fellázadnak, és elég nehéz őket megállítani, mennek, minta akinek, már nincs mit veszítenie.
Börtönben legalább adnak kaját, van fűtés, ruhát is adnak.
Már ezért sokan eladnák a lelküket, még akkor is, ha zárva tartanák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!