Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért erőlteti...

A Jobbik miért erőlteti ennyire a korrupció témát?

Figyelt kérdés

Most egy ilyen oldalt csinált(att)ak.

fideszkorrupcio.info

Nem tudom ti hogy vagytok vele, szerintem egyértelmű, hogy nem azzal van a baj, hogy a Fidesz néha félretesz egy keveset. Ami a legtöbb szenvedést okozza az a cionizmus. Engem, meg szerintem az összes jóérzésű honfitársamat sokkal jobban zavarja, és a magyarságra is sokkal rosszabb fényt vet, hogy olyan országoknak vagyunk a szövetségesei, amelyek ezekben a percekben is illegális telepeket építetenek más földjén.

Az utóbbi néhány hétben 90 arabot öltek meg és Szijjártó szerint abszurd lenne megcímkézni az illegális telepeken készített termékeket. A Jobbikot ez fele annyira sem érdekelte mint, hogy valamelyik Fideszes lenyúlt pár millát (biztos amiatt fogunk majd éhen halni mikor a lakosságra elosztva az kb 0,1 Ft...)

Csak engem idegesít ez a hozzáállás, hogy tulajdonképpen még asszisztálnak is ahhoz, hogy a szélsőjobb figyelme elterelődjön a cionista erőszakról és az emberek lényegtelen dolgokkal foglalkozzanak, mikor gyerekek halnak meg?

2015. dec. 4. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

Szerencsére nem mindenki olyan sötét, hogy ne a mérhetetlenül magas korrupciós szint érdekelje (ami szerinte annyi, hogy néha félretesznek kicsit), hanem kizárólag az agyatlan zsidózás.

Szóval lásd be, hogy nem vagytok túl sokan. Szerencsére.

2015. dec. 4. 23:50
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

"merész vagy kérdező, hogy ilyen kérdést fel mertél tenni...majd mindjárt jönnek a megrögzött Orbán fóbiások, és megkapod a magadét :D"

Kíváncsi vagyok, mennyire fogsz vigyorogni, drága Fityisz-pajti amikor nem marad majd más az országban rajtatok kívül, csak nyugdíjasok és kisebbségiek.

2015. dec. 4. 23:52
 13/20 anonim ***** válasza:

hagyjuk már ezt a demagóg külföldre vándorlás témát.

ti baloldaliak semmi mást nem tudtok mantrázni, csak a stadionokat, a "nyomort" meg a magyarok külföldre vándorlását.

valami újítást belevihetnétek a buliba, mert ez már nagyon kezd unalmas lenni.

2015. dec. 5. 08:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Tudod, még az elmutyizott pénzek a kisebb gond, az a nagyobb baj, amikor úgy hozzák a törvényeket, és úgy alakítják a dolgokat hogy tudjanak mutyi pénzt felvenni.

Az ellopott pénz az országnak ha x FT kár, de annak a döntésnek aminek köszönhetően hozzájutnak ehhez az még okoz kárt eleget, akár tripláját is az országnak.

2015. dec. 5. 09:10
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
Mert a Jobbik az egyetlen párt, amelyikben nem mindenki korrupt, ergo egyedül nekik érdekük a korrupt politikusok felelősségre vonása.
2015. dec. 5. 10:05
 16/20 anonim ***** válasza:

2010 előtt azért nagy volt a pofád neked is ugyanezek miatt, ugye?

2015. dec. 5. 14:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Az elvándorlás igenis jelentős probléma, de ugyanúgy tehet róla mindkét maffia, amelyik eddig kormányon volt.
2015. dec. 5. 14:45
 18/20 anonim ***** válasza:

pofád neked van meg a lónak.

2015. dec. 5. 15:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert az arab moha oligarchák nyomására megváltosztattág az orbánisztán homoktővisről szóló harmadik paragrafus első rendeletét miszerint a magánterületeken lévő árnyas területeken ezentól moha ileegális telepet hoznak létre.
2015. dec. 5. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:

A Jobbikot érdeklik a tisztességes emberek sorsa. Mivel az emberekkel foglalkozik, törődik, több baloldali politikai elemet valósít meg minta mai álkamu balosok.

Hajár Jobbik, én azt mondom.

2015. dec. 10. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!