Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért erőlteti...

A Jobbik miért erőlteti ennyire a korrupció témát?

Figyelt kérdés

Most egy ilyen oldalt csinált(att)ak.

fideszkorrupcio.info

Nem tudom ti hogy vagytok vele, szerintem egyértelmű, hogy nem azzal van a baj, hogy a Fidesz néha félretesz egy keveset. Ami a legtöbb szenvedést okozza az a cionizmus. Engem, meg szerintem az összes jóérzésű honfitársamat sokkal jobban zavarja, és a magyarságra is sokkal rosszabb fényt vet, hogy olyan országoknak vagyunk a szövetségesei, amelyek ezekben a percekben is illegális telepeket építetenek más földjén.

Az utóbbi néhány hétben 90 arabot öltek meg és Szijjártó szerint abszurd lenne megcímkézni az illegális telepeken készített termékeket. A Jobbikot ez fele annyira sem érdekelte mint, hogy valamelyik Fideszes lenyúlt pár millát (biztos amiatt fogunk majd éhen halni mikor a lakosságra elosztva az kb 0,1 Ft...)

Csak engem idegesít ez a hozzáállás, hogy tulajdonképpen még asszisztálnak is ahhoz, hogy a szélsőjobb figyelme elterelődjön a cionista erőszakról és az emberek lényegtelen dolgokkal foglalkozzanak, mikor gyerekek halnak meg?

2015. dec. 4. 20:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Mert nem hülyék.
2015. dec. 4. 21:01
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
A jobbik inkább a népírtást és a tömegmészárlásokat erőlteti elsősorban, mert el akarja pusztítani Magyarország lakosságát a saját önkényuralmi érdekeinek megfelelően.
2015. dec. 4. 21:09
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

Mert más téren nem tudja támadni.

A cionizmust mint problémát meg ilyen nyíltan a mai világban nem lehet feszegetni....

2015. dec. 4. 21:10
 4/20 anonim ***** válasza:
69%

"egyértelmű, hogy nem azzal van a baj, hogy a Fidesz néha félretesz egy keveset"

Nem azzal van baj, hogy néha keveset, hanem hogy sokszor sokat...De ez van, ezzel sokat nem lehet tenni.

"összes jóérzésű honfitársamat sokkal jobban zavarja, és a magyarságra is sokkal rosszabb fényt vet, hogy olyan országoknak vagyunk a szövetségesei, amelyek ezekben a percekben is illegális telepeket építetenek más földjén"

Ez a másik baj, hogy az összes "honfitársat" jobban érdekli az hogy zsidózzon, mint az hogy az országban mi történik...

2015. dec. 4. 21:11
 5/20 anonim ***** válasza:
37%

Izraelben nem fekete-fehér a helyzet, mindkét fél részéről vannak akik az egész területet magukénak akarják, vannak akik megbékélnének (sőt egy-két "szélsőséges" pedig az ellenkező félnek engedné át az egész területet).

Tehát Izrael ha visszavenne magából, akkor a palesztinok irredenta része bátorodna fel és öngyilkos merénylőkkel meg a saját hadseregükkel támadnának, illetve palesztin menekültek árasztanák el a jóval fejlettebb Izraelt.

(Nem tudom egyértelmű-e az írásból de egyik félnek sem adok igazat, mielőtt akármivel meggyanúsítanátok.)

Na szóval, ehhez mégis mi köze a Jobbiknak, vagy mit kellene tennie? Egy jelentéktelen, közepesen fejlett ország ellenzéki pártja. Még jó, hogy a korrupció fontosabb téma neki...

2015. dec. 4. 21:26
 6/20 anonim ***** válasza:
13%

merész vagy kérdező, hogy ilyen kérdést fel mertél tenni...majd mindjárt jönnek a megrögzött Orbán fóbiások, és megkapod a magadét :D

egyébként ez semmi másról nem szól mint népbutítás.

addig még vannak emberek akiket befolyásolhatni és manipulálni lehet ilyen és ehhez hasonló piti ügyekkel, addig lesz szavazótábora a Jobbiknak.

csak még egy kérdés:

ellenzékiek, legyen az jobb vagy baloldal, nektek most őszintén nincs már elegetek abból, hogy pártjaitok az óvodapolitikánál többre nem képesek?

csak is kizárólag az újjal mutogatás megy, gyerekes hisztis megnyilvánulások, és nulla konstruktív program.

szó szerint a köpködésen és az uszításon kívül mással nem is próbálkozik egyik párt sem.

ezek után mit csodálkoznak majd, ha 2018-ban is a Fidesz győz majd?

akármelyik ellenzéki párt is ha továbbra is ezt az újjal mutogatós bemocskolós politikát erőlteti, sokra nem fog menni vele, az egyszer már biztos.

sok ismerősöm eleinte az RTL hírien jót csámcsogott, mostanában pedig már szánalmasnak tartják, hogy még mindig a Fidesz fika a téma.

előbb utóbb megunják az emberek, hogy a pártjaik csak a fröcsögést meg a szapulást nyomják, még az alacsonyabb intelligenciával rendelkezők is elpártolnak az ilyen hozzáállástól, pedig a potenciális szavazóréteget ezek az emberek biztosították volna, mikor még kaphatósak voltak a nonstop szapulásra és lejáratásra.

2015. dec. 4. 21:30
 7/20 anonim ***** válasza:
68%

Te pereskednél ha hirtelen ellopnák az autód (ha van) ?

Igen pereskednél. Csak a legtöbb hülye magyar nem is tud róla, hogy ellopják a munkájának jelentős részét

2015. dec. 4. 21:53
 8/20 anonim ***** válasza:
11%
Arabok átmennek a magyar határon: "legéppuskázni mindet, vissza hitlert stb". Arabok robbantgatnak, késelnek meg járókelőket Izraelben: "le a megszállással, éjjen palesztína, emberi jogok". Csak én nem értem már a magyar jobboldalt?:D
2015. dec. 4. 22:07
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Ha 0,1 Ft-ot lopna a fidesz, akkor is jobban izgatna minthogy egy a Föld túloldalán levő állammal miafszomvan. Ez itt van, az meg ott. De nem 0,1Ft-ot lop, hanem milliárdokat hetente. NEked (és nekem is) már a teljes jövődet ellopták, és ha megépül paks2, akkor a gyerekeidét is és azok gyerekeiét is. Emellet minek izgassam magam amiatt pár aszott arab miatt. Amiből mellesleg másodpercenkét meghal 90 egyéb okok miatt.
2015. dec. 4. 23:33
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Inkább KGBéla körmére kéne nézniük.
2015. dec. 4. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!