Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan jött ez a dolog, hogy...

Honnan jött ez a dolog, hogy az izraeli gyerekek magyarul tanulnak? O_O

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 22:03
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
84%
Tanuljanak csak. Legalább nekem nem kell majd megtanulni héberül, mikor idejönnek cselédnek. :)
2010. márc. 23. 23:43
 42/59 anonim ***** válasza:
68%
Nekem egyik ismerősöm Izraelbe dolgozott, és ő is azt mondta, hogy egyes iskolákba a gyerekek tanulják a magyar nyelvet is...
2010. márc. 24. 00:14
 43/59 anonim ***** válasza:

"Közismerten komcsik a jobbikosok. Olvasd el, miket írnak ide: a mániájuk a vállalkozókkal és a jobb módúakkal szembeni uszítás, szerintük mindent államosítani kell, mindenért a "tőke" a hibás, mindent az államnak kell szabályoznia, és persze nosztalgiáznak Kádárról és az "elmúlt 20 év"-et kárhoztatják. Tökéletes komcsik."

te nagyon idióta, a jobbik pont a hozzád hasonló gerinctelen kisvállalkozókat támogatja. hogy neked legyen piacod és ne a nagytőke egye el előled. Nem tudom mit hisztizel, szánalmas vagy.

2010. márc. 24. 10:19
 44/59 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem mi ezzel a probléma.

A magyar nyelvet nem tanulhatja más csak magyar ember? Elég érdekes felfogása van itt az embereknek, ezt már észrevettem.

Képzeljétek el, Angliában is tanulnak magyarul. Sőt a világ rengeteg országában is.

Beszéltem anno egy zsidó emberrel, aki 6 nyelven beszélt. Magyarul, románul, oroszul, angolul, szerbül, horvátul. Akkor most is egy büdös honfoglaló?

Érdekes, hogy ők sok nyelven beszélnek, és 6x értelmesebbek mint ti, akik am agyaron kívül egy nyelvet sem beszélnek. Még egy sokkal primitívebb angolt sem tudnak megtanulni egyesek...

2010. márc. 24. 12:06
 45/59 anonim ***** válasza:

12:06 igazad van.

Amúgy nagyon sok országban tanulnak magyart, nem hinném hog mindenki be akar települni... Jah, mi magyarok is ugyanúgy tanulunk hébert, na be akarunk települni?

2010. márc. 24. 12:13
 46/59 anonim ***** válasza:

Az nem fordult meg senkinek sem a fejében, hogy a magyar az egyik legszebb nyelv? Nem véletlen tanulják sok helyen. Bahreinben pl. sok helyen tanítják.

Nem egy világirodalom író, költő szerint a magyarban sokkal jobb műveket lehet írni, mert sokkal jobban lehet kifejezni a gondolatokat. Nem csoda, hogy az irodalomban igen kiemelkedő helyen vagyunk...

Az angolok miért nem gondolják rólunk és a világ többi népéről (akik angolul tanulnak), hogy honfoglalók és elakarják venni a hazájukat?

2010. márc. 24. 12:17
 47/59 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek, de én beszélek angolul és nyelvvizsgáztam is belőle.
2010. márc. 24. 12:18
 48/59 anonim ***** válasza:

"Még egy sokkal primitívebb angolt sem tudnak megtanulni egyesek"

Ezt írtam. Nem vettem egy kalap alá mindenkit. Akinek nem inge...

2010. márc. 24. 12:20
 49/59 anonim ***** válasza:
30%
Készülnek a gyarmatosításra.
2010. márc. 24. 17:29
 50/59 anonim ***** válasza:

Ha olyan okosak,hogy csendben megszállják az országot és mi nem teszünk semmit,nem vesszük észre akkor meg is érdemlik.

Szerintem túl becsülik a zsidókat.Nem hiszem,hogy ilyen jól és ilyen csendben mindent megtudnak csinálni.

2010. márc. 24. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!