Honnan jött ez a dolog, hogy az izraeli gyerekek magyarul tanulnak? O_O
Kezd más mederbe folyni a beszélgetés, kérlek fejezzétek be és térjünk vissza tárgyhoz :)
Simon Perez nyilatkozatát nagyon jól ismerem, de egyáltalán nem kapcsolódik a témához. Még mindig várom a válaszokat.
ma 10:33
Nem, hülyegyerek, csak nem szalag mellett dolgozom. Önálló vállalkozóként én osztom be az időmet. Mondjuk ez nyilván számodra, egy kommunista (jobbiknyik) számára érthetetlen és elképzelhetetlen szituáció lehet :)))))
ma 11:47
Mint mondtam, egyetemi csereprogramról van szó. Ebből csinált óriási "szenzációt" évekkel ezelőtt a kurucinfó.
Az egyetemi csereprogramok azt jelentik, hogy mondjuk egy budapesti egyetem cseh tanszékéről 5 cseh szakos diák elmegy fél évre Prágába. Onnan meg idejön mondjuk 5 magyar szakos prágai diák.
Ilyen rettenetes összeesküvések folynak körülöttünk a világban, és Magyarország/Izrael viszonylatban is előfordulnak ezek a borzalmak.
Ha még azt is megtudnák a jobbikos rettegőgépek, hogy a SOTE-n és a BME-n mennyi izraeli diák tanul, és hány izraeli orvos praktizál Magyarországon, akkor teljesen kikészülnének.
"Dolgozom, adót fizetek.
Az én adómból fizetik a rokkantnyugdíjat, amiből a sok leszázalékolt alkesz proli él, aki hétköznap délelőtt itt élteti a jobbikot :)))))"
Vállalkozó vagy és adót fizetsz na persze :)))))))
Teeeee Setét Lajos!
ma 12:43
A vállalkozóellenesség cseppet sem meglepő a kommunistáktól (jobbikosoktól).
Hát még mindig nem érted?
Útban van a magyar,lassan kiírtanak minket,az egyik módszer a h1n1.
ma 13:03
Közismerten komcsik a jobbikosok. Olvasd el, miket írnak ide: a mániájuk a vállalkozókkal és a jobb módúakkal szembeni uszítás, szerintük mindent államosítani kell, mindenért a "tőke" a hibás, mindent az államnak kell szabályoznia, és persze nosztalgiáznak Kádárról és az "elmúlt 20 év"-et kárhoztatják. Tökéletes komcsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!