Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legtöbb provokatív kérdés...

A legtöbb provokatív kérdés Magyar Politika témakörben mért a Jobbik ellen érkezik? Esetleg egy valaki ezzel szórakozik?

Figyelt kérdés
A Jobbik még nem is bizonyíthatott, nem úgy mint az MSZP... Mégis, hogy lehet ekkora szálka az emberek szemében? Az olyan érveket leszámolva, hogy fasiszta,újnyilas, náci, rasszista stb. Mert jól tudjuk, hogy Európában ilyen párt nem működhetne...
2010. márc. 21. 20:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Mikor már egyetlen érvet se tudnak felhozni a jobbikellenes agyhalottak akkor vagy előveszik a náci, fasiszta kártyát, vagy Jobbikosnak adják ki magukat és úgy próbálnak provokálni! Szánalmasak vagytok
2010. márc. 21. 21:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lenne. Egy fejlettebb ország így csinálná.
2010. márc. 21. 21:56
 23/29 anonim ***** válasza:
Nagyon tévedsz kérdező. Egy pártnak sem vagyok tagja és szavazni sem járok.
2010. márc. 21. 21:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Számodra a fejlettebb ország mit jelent? Közép-Afrikát? :D
2010. márc. 21. 22:08
 25/29 A kérdező kommentje:
Jó jó, sok a szöveg :D én azt nem tudom felfogni, hogy ha a nagyokos baloldaliak szerint a Jobbik egy szerencsétlen párt, a nevetség tárgya stb nem tudom miket mondanak rá, ja , hogy 10% se lesz meg s csak röhögnek a Jobbikon blabla, akkor mégis mért ennyire frusztráltak? és mért foglalkoznak ennyit egy "nevetséges" párttal? Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
2010. márc. 21. 22:31
 26/29 anonim ***** válasza:
Elég sok helyen írnak erről, van ahol cáfolják van ahol alátámasztják. Ahogy ez lenni szokott.. :)
2010. márc. 21. 22:39
 27/29 anonim ***** válasza:
De ellentmondásos. Be vannak kakkantva és azért. Ha nem érdekelné őket a jobbik és nem fosnának, szóba sem hoznák.
2010. márc. 21. 22:42
 28/29 anonim ***** válasza:

A Molnár Oszkár video hosszabban:

http://www.youtube.com/watch?v=Hge3O_cBa-s hét és fél percben. Részletekkel.

2010. márc. 21. 22:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Amire nem tudtok válaszolni az provokatív... Elképesztő...
2010. márc. 21. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!