Szerintetek abban az országban sajtószabadság van, ahol az a médium nem léphet be a parlamentbe amelyik valóságnak megfelelő de a kormánynak nem tetsző módon publikál?
"Kérdező, hiába tekered, az rtlklub folyamatosan gusztustalan kormányellenes propagandát művel híradás helyett."
De hiába tekerjük tényleg, ha szerinted a valódi történéseket bemutatni lejáratást jelent akkor nincs mit mondani neked, túlságosan elvakult vagy.
Egy parlamentnek vannak szabályai.
Azt hiszitek hogy mivel büdös baloldaliak vagytok, liberálisok, nektek mindent szabad?
"Valóságnak megfelelő"
Sosem mondotok meg semmit.
Amikor MSZP, LMP, DK-s politikus csinál valami rosszat, azt bezzeg nem rakjátok be.
Áruló komcsik.
Még egyszer:
Egy parlamentnek vannak SZABÁLYAI:
Nem mehetsz be, és kész.
Ennyi erővel én is besétálhatok nem?
Ne huzzá' fel!
Pontozzatok le, kérlek!
Bocsánat, valóban így fogalmaztam.
Csak már nagyon ideges vagyok minden baloldalira. Ilyenkor nem gondolkozom.
És igen, az RTL lejárató kormányellenes viselkedése szánalmas.
Nem csoda, az RTL azt hiszem német vagy holland..
Azok pedig a fő liberálisok.
De háhá, nem tévesztenek meg a németek, attól hogy liberálisok, nem rejtik el 39-45öt!
Ezen a fórumon ezt megbeszélni lehetetlenség. Amikor minden érv nélkül, érzelmi (pártbeállítottsági) alapon lehet lehurrogni, az az a színvonal, ahol vitának helye nincs.
A sajtószabadságról ott beszélgetni, ahol ekkora az ellenségképzés, alpáriság és az igénytelenség a meghatározó szemlélet, teljesen fölösleges.
E szempontból összemosni egy televízió műsorszolgáltatási színvonalát azzal, hogy milyen feltételek vannak a hírhez jutásnál, önmagában adja, hogy vitázni fölösleges. Elbeszélünk egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!