Egy liberális médium miért csak egy oldalról mutat be külföldön történt eseményeket?
Nemrég néztem az RTL-en Híradót, valamint Fókuszt.
Mindkettőben az Izraelben történő palesztin személyek által elkövetett magán-merényletekről szól.
Először is, nem tudom,hogy miért tudom,hogy palesztin.Emiatt most késelős gyilkosnak gondolom a palesztinokat hisz ez egy előítéletre vezet rá.Nem tettek kivételt, "palesztinok" azaz többesszámban vannak említve.
Továbbá az is elhangzott,hogy "érthetetlen ,oktalan és értelmetlen" a késelős támadás.
Tehát csak úgy a semmiből történik.
Ugyanakkor amikor hazánk kapuin belül történnek támadások, szintén oktalanul, idősek,nők és gyerekek ellen, akkor mindig az elkövetőt mutatják be pozitív személyként.Miért?
Mert szélsőjobb.
SZÉLSŐ.Érted?
Vagy azt akarod mondani,hogy akkor a liberálisok szélsőbaloldaliak?
A szélső jobb ugyanezt csinálja,csak a saját szájuk íze szerint...
Amúgy meg egy magán Tv társaság azt sugároz és azt pártol,akit akar.Elvégre azért magán Tv.
Az undorító inkább,amit a köztévé csinál az adófizetők pénzéből...
így értettem
az összes
orosz
arab
perzsa
és magyar szélsőjobb közeli
magyarul az orosz, az arab és a perzsa médiáról általánosságban beszéltem
egyébként attól, hogy valami szélsőjobb miért lenne több joga egyoldalúan tájékoztatni?
tudtommal ők eleve elvetik a szélsőséges jelzőt, nem?
"Ugyanakkor amikor hazánk kapuin belül történnek támadások, szintén oktalanul, idősek,nők és gyerekek ellen, akkor mindig az elkövetőt mutatják be pozitív személyként."
Ez nettó baromság.
Talán helyesebb azt mondani, hogy a versenyt misztifikálták és mindennek a z alapjává tették. Ezért mindenki minél több embert akar megnyerni a maga ügyének is. Azaz minden média (liberális, bal, jobb, szélsőséges) a dolgokat a saját szemszögéből tálalja. Csak nagyon kevés a kivétel. Jelen esetben annak a médiának az az érdeke, hogy te a palesztint közönséges gyilkosnak lásd. Másnak meg az ellenkezője az érdeke. A valóságot csak a dolgok összevetésével, az érdekek vizsgálatával, és gyakran a történelem megismerésével lehet megérteni.
Egy biztos. A palesztinok közül egyesek oktalanul ölnek. Ugyanis egy kisemmizett, végletekig kilátástalan helyzetben lévő, megalázott, lenézett ember ezt teszi. Akár palesztin, akár nem. Nem elég elmondani egy gyilkosságot. Mindig nézni kell az oda vezető utat, az okokat.
".Nem tettek kivételt, "palesztinok" azaz többesszámban vannak említve. "
na most ismételd ezt el cigányokkal, és még a saját fejed is elveszíted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!