Melyik pártra szavazzak?
Én elmennék választani de csak azért nem megyek mert nem tudom kire szavazzak.Ugyis vagy a fidesz vagy az mszp nyer.Nem? Én valami ujra vágyok.Egy harmadikra aki hozzna jobb dolgokat az életünbe.De én hiába szavazok egy 3.-ra 1 szavazat majd nem számit egy 3.-nál.
Csak rövid válszt kérek met nem akaro elolvasni komplett weboldalakat.35L
Köszönöm a válaszokat.Tényleg 35l vagyok nem vagyok hazudos.
A jobbikra biztosan nem szavazok mert nem vagyok raszista,inkább éljünk békeségben és ne a börünk szine szerint itéljük meg az embereket
Itt mindig tanulok valamit.
Köszönöm.
az baj sajna ha nem látod 35 évesen mi folyik ebben az országban!
sajnos mindegy kire is szavazol mindegyik lopp ez tény!!
igérgetnek ezt meg azt és mi lessz belőle?
szerintem Jobbik.ez az én veleményem.
de ne másokra halgass dönsd el Te!
nem vagyok szélsőséges csak beleuntam a korupt és hasztalan kormányokba!
"A jobbikra biztosan nem szavazok mert nem vagyok raszista,inkább éljünk békeségben és ne a börünk szine szerint itéljük meg az embereket "
A Jobbik messze nem olyan rasszista,mint amilyennek tűnik elsőre.Sőt mondhatom,hogy alapvetően egyáltalán nem az.Vannak köztük,akik tényleg azok,de ha például elolvasod a hivatalos programjukat,akkor rájössz,hogy az nem egy rasszista program.Rendet akarnak,a bűnözés felszámolását,és ez a normális cigányoknak kifejezetten érdeke.
De olvasd el magad:
IV./4 szól a cigánykérdésről.
21:21 - "csak az a gáz, hogy sokan ezzel a "reklámmal" a szeretett pártjuknak okoznak kárt. én egy fél éve még jobbikra akartam szavazni, de többek között ez az oldal győzött meg, hogy nem fogok..."
Hát elég szomorú, hogy ez alapján döntesz. Van itt egy-két nemnormális jobbikos, meg egy-két provokátor és te ez alapján döntöd el azt, hogy hova teszed az ikszet. Ha belinkelek neked ide egy olyat, ahol a fideszes szidja az xyz-t akkor már a fideszre sem fogsz szavazni?
A népnek az lenne a legnagyobb segítség, hogy az ilyen első szavazók mint te, akiknek fogalmuk sincsen hogy mi fán terem a politika el sem menne szavazni...
Kedves Kérdező!
Én sem vagyok rasszista, de nehogy azt mondja nekem valaki, hogy ezzel a helyzettel nem kell kezdeni semmit sem:
szavaz te is velünk a Jobbikra
de szerintem ne mástól kérdezd magadnak kell tudni hogy mi a jó neked és a hazának
szebb jövőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!