Mit mondjak a 4-es gyerekemnek a terror támadásokról?
Mondd el neki, hogy a muszlimok többsége szintén utálja a terroristákat, mert őróluk is rosszat gondolnak majd az emberek. (Ez igaz is, én az internethuszárok többségével ellentétben szóbaállok muzulmánokkal is, bár igaz, nem marseillei gettószökevényekkel vagy lebombázott kunyhójú kecskepásztorokkal.)
"miért ennyire gonoszak azok az emberek? Miért lelik örömüket abban ha másoknak rossz?"
Mondd el neki, hogy azokon a helyeken folyton háború van, és a gyerekek is úgy nőttek fel hogy bombákat meg puskákat látnak. Aztán vannak akik azt hiszik hogy ha ők is öldöklésbe kezdenek, akkor azzal jót tesznek.
Mutast meg neki ezt a videót, utána meg beszélgessetek róla, szerintem tökéletesen rávilágít, miért radikalizálódnak az emberek és mitől lesznek ennyire gonoszak!
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.
Utolsó ez a videó tényleg eléggé rávilágít a lényegre, de ezt a videó összevágást még nekem is emésztenem kell :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!