Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy fideszes ismerősöm szerint...

Egy fideszes ismerősöm szerint a Jobbikot az mszp hozta létre, azért, hogy a fidesztől elvegyen egy csomó szavazót, azért, hogy a fidesznek ne legyen meg 2/3. Szerintetek ebben mi az igazság?

Figyelt kérdés
Indoklást is kérek. Köszönöm.
2010. márc. 20. 17:57
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

A wikipedia egy baromság, akárki szerkesztheti, de amúgy főleg komcsikkal van tele. Akármi nemzeti dolgot bele akarsz tenni, azért késhegyig menő viták szoktak menni.

Én jobbára csak növény-állat-bogárhatározóként használom, arra még egész jó.

2010. márc. 20. 18:57
 22/44 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező: A Fidesz egyik alapítótagja pl. Fodor Gábor is, aki ma az SZDSZ elnöke.

De mszmp-s volt Kövér László is, aki annak idején egy "frakcióban" (bocs, nem tudom, ezt konkrétan hogy nevezik) ült együtt Gyurcsánnyal a KISZ-ben. Bár nem tudom, hogy ő is alapító volt-e, vagy valamivel később csatlakozott.

2010. márc. 20. 19:01
 23/44 anonim ***** válasza:
75%

8 éve, polgármester "URUNK és parancsolónk" mellesleg Országgyüll. képviselőnk, a Kádár korszakban, meggyőződéses MSZMP-s párt tag volt. A gengszterváltáskor átfújta a szél az MDF-be, majd később, egy erősebb széllökés átsodorta a Független KISGAZDA pártba. Közben jött egy forgószél cunami kiséretében, és máris, (de nem a szomszéd) a FIDESZ padsoraiban kötött ki és lett vezető szószólója.

no komment...

2010. márc. 20. 19:05
 24/44 anonim ***** válasza:
83%

En is csak azt tudom javasolni amit itt mar sokat tettek.A Jobbik nemzedeke c.70 perces kis dokumentumfilm a bizonyitek hogy a Jobbik-nak semmi koze az Mszp-hez.Ezt csak azert terjesztettek el a fideszesek koreben hogy ijesztgessenek.

Elengedhetetlenul fontos hogy azt a filmet a fideszes haverod is lassa.

Megtekintheto itt,vagy a Jobbiktv.hu-n

[link]

Ne tetovazz!Ezt a videot mindenkinek latnia kell!

Szebb Jovot!

2010. márc. 20. 19:10
 25/44 anonim válasza:

19:01-es válaszolóhoz még annyit, hogy Orbán is Kisz-es volt.

Egyébként ezt egy ismerősöm nekem is felvetette ezt a lehetőséget és persze mindent meg lehetne magyarázni, szerintem ez nem így van

2010. márc. 20. 19:11
 26/44 A kérdező kommentje:
Tehát az MSZMP-ből alakult az mszp ÉS a fidesz IS ?
2010. márc. 20. 19:13
 27/44 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

IGEN! a végső következtetésed 100%-os értékelésű

2010. márc. 20. 19:37
 28/44 anonim ***** válasza:
81%

Tehát az MSZMP-ből alakult az mszp ÉS a fidesz IS ?

Persze hogy abból.

És az érzékeny lelkű Fideszesek fel vannak háborodva ha az ember megkérdi hogy 20 év alatt hogy nem voltak botrányok. Miközben állítólag két külön párt és szerintük az MSZP folyamatosan lopott! 20 év egy padsorban és nincsenek mutyikk? Ki hiszi ezt el, mikor már a Kisz ben is egy padban ültek.

Hogy a nagy semmiből Lakitelek, 1987.

1998 októbere, megalakulnak a pártok 0 Ft

2000 április az az 1,5 év és van píz pocsékolásig mind az 5 pártnak, Tv óriásplakát, megyei pártházak, rezsivel, funkcionáriusokkal,

Ki adta a pénzt, és mit kért cserébe.... és még mai is mit kérnek?

2010. márc. 20. 19:43
 29/44 anonim ***** válasza:

Aki "nem a Fidesz-KDNP jelöltjeire szavaz, az ne találkozzon velünk"

ezt vehetjük utolsó, fenyegetésnek is???

[link]

2010. márc. 20. 19:46
 30/44 anonim ***** válasza:
MSZP szerint a Fidesz hozta létre, Csurka Pesta bácsi szerint a Moszad, a Moszad még nem adott ki közleményt...
2010. márc. 20. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!