Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, nem unjátok még...

Ellenzékiek, nem unjátok még a Fidesz démonizálását?

Figyelt kérdés

Én sem szeretem a Fideszt, nem is szavaztam rá, sok mindennel nem értek egyet abban amit bevezettek vagy bevezetni kívánnak. De nekem már nagyon elegem van a sok ostoba Fidesz ellenes emberrel, akik nem csinálnak mást, csak minden egyes mondatába, minden cselekedetébe belekötnek, és úgy állítják be, mintha pl Orbán maga lenne a megtestesült gonosz.. -.- Sok döntésük rossz, viszont van sok döntésük, ami megfontolandó, és olyan is akad szép számmal, amivel még egyet is értek!

Ezt csinálják külföldön is, de már oylan szinten, hogy már ott is van pár politikus akinek szemet szúrt:

-egyik német politikus kifejtette, hogy abba kéne hagyni Orbán démonizálását, és ahelyett hogy élből leszólják, le kéne ülni vele beszélni, mert lehet amögött valami ami mellett kiállnak

-az egyik francia politikus azon akadt ki, hogy a közel kelet témában európa szövetkezik amerikával, oroszországgal sőt már Aszad a szír diktátor is tárgyalóképes lett a témában -.- de Orbán még mindig Európa rossz fiúja.. ez valahol azért nevetséges..

2015. nov. 18. 11:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%
Én értem mire akar rávilágítani a kérdező, és a kérdésre válaszolva, én is unom már! És szerintem ez okozza a bal oldal teljes hanyatlását, és a jobbik erősödését részben.
2015. nov. 18. 12:44
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Ez most egy komoly kérdés akar lenni azok után, amit a fideszes sajtó, párttagok és rajongótáboruk művelt a MSZP-vel meg korábban Gyurcsánnyal? Még el sem kezdődött a 2014-es választási kampány és telel lett az ország egy Bajnait meg Gyurcsányt ábrázoló plakátokkal, hogy "Együtt tették tönkre az országot" -ez nem, nem volt démonizálás.

Más szemébe a szálkát, a magáéba a gerendát se tipikus esete.

Egyébként még valamilyen szinten meg is érteném, csak a fidesz volt az, aki ezt elkezdte a mocskoskomcsizással még a 2000-es években, és azóta sem szokott le róla, úgyhogy addig hagy ne sajnálgassuk már szegény "démonizált" Fideszt.

2015. nov. 18. 13:56
 13/19 A kérdező kommentje:

ma 13:56

Nagyon félre értetted azt, amit írtam.. Itt nem az a gond, hogy a Fideszt sajnálom, kritizálhatja felőlem bárki, én sem szeretem, de addig, amíg ez a szánalmas játék folyik, addig mindig a Fidesz fog kikerülni győztesen.. Lehet azzal érvelni, hogy "bezzeg a Fidesz is ezt csinálja meg csinálta"! Kit érdekel? A szememben a Fidesz is hiteltelen, pontosan emiatt! De az ellenzékiek többsége miért nem látja be végre, hogy azzal hogy démonizálják a Fideszt, beszállnak a Fidesz óvodás játékába, amiben viszont verhetetlenek! Az amivel te érveltél, az az óvodás érvelés: Óvó néni de hát Móricka kezdte nem én, én csak ütöttem de ő kezdte!

2015. nov. 18. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:

"Az amivel te érveltél, az az óvodás érvelés: Óvó néni de hát Móricka kezdte nem én, én csak ütöttem de ő kezdte!"

A baj az, hogy az övodában azt a gyereket, aki nem üt vissza a többiek úgy eltapossák, hogy csak a sarokban sírdogálhat, míg érte nem jön anyuci. Volt egy rakás ilyen "becsületes" meg "értelmiségi" párt, amilyet szeretnél, akmi konstruktív ellenzéki lett volna, csak soha nem érték el még az 5%-os küszöböt sem. Ez nem járható út.

A Jobbik sem ilyn, csak vannak dolgok, amikben egyetért a koránnyal és a Fidesz többséggel szavaz, de ugyanilyet csinált már az LMP és az MSZP is. Sőt volt olyan, hogy a DK és Fidesz került egy véleményplatformra szemben a Jobbikkal meg MSZP-vel. Csak ezek kisebb fajsúlyú, általában másod ill. harmadlagos jelentőségű ügyek voltak így az országos sajtó nem vagy csak afféle "parlamenti színes" rovetben említette meg.

2015. nov. 18. 17:41
 15/19 A kérdező kommentje:

ma 17:41

Ez mind szép és jó, de a Jobbik a konkrét példa, hogy úgy is lehet sikeresen politizálni, hogy nem démonizálják az éppen kormányon lévő pártot, így az érved megbukott..

2015. nov. 18. 19:05
 16/19 anonim ***** válasza:

"Ez mind szép és jó, de a Jobbik a konkrét példa, hogy úgy is lehet sikeresen politizálni, hogy nem démonizálják az éppen kormányon lévő pártot, így az érved megbukott.."

Sikeresen?

Minden közvéleménykutató szerint csúsznak lefelé, a Kuruc.info kommentjei között a legtöbbre értékelt kommentek már arról szólnak, hogy Vona húzzon a francba.

Ez sikeres?

2015. nov. 18. 21:25
 17/19 Gina Lollobrigida ***** válasza:

VAN olyan hogy valaki csak rosszat csinál képzeld!

Nézd meg Hitler, Himmlert, Sztálin, Napoleont.

Egyébként meg akinek amit csinál annyira tetszik, nyugodtan kinyalha.ja a p*csáját, ha megengedi...

2015. nov. 19. 13:20
 18/19 A kérdező kommentje:

ma 13:20

nem sok mindent fogtál fel, sem a történelemből, sem abból amit írtam :D

2015. nov. 19. 14:29
 19/19 Gina Lollobrigida ***** válasza:

Mi vagy te történész?

Mit fogtam föl rosszul a történelemből?

"már nagyon elegem van a sok ostoba Fidesz ellenes emberrel, akik nem csinálnak mást, csak minden egyes mondatába, minden cselekedetébe belekötnek, és úgy állítják be, mintha pl Orbán maga lenne a megtestesült gonosz.. "

E szerint te jöttél kettőnk közül a Holdról

2015. nov. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!