Ellenzékiek, nem unjátok még a Fidesz démonizálását?
Én sem szeretem a Fideszt, nem is szavaztam rá, sok mindennel nem értek egyet abban amit bevezettek vagy bevezetni kívánnak. De nekem már nagyon elegem van a sok ostoba Fidesz ellenes emberrel, akik nem csinálnak mást, csak minden egyes mondatába, minden cselekedetébe belekötnek, és úgy állítják be, mintha pl Orbán maga lenne a megtestesült gonosz.. -.- Sok döntésük rossz, viszont van sok döntésük, ami megfontolandó, és olyan is akad szép számmal, amivel még egyet is értek!
Ezt csinálják külföldön is, de már oylan szinten, hogy már ott is van pár politikus akinek szemet szúrt:
-egyik német politikus kifejtette, hogy abba kéne hagyni Orbán démonizálását, és ahelyett hogy élből leszólják, le kéne ülni vele beszélni, mert lehet amögött valami ami mellett kiállnak
-az egyik francia politikus azon akadt ki, hogy a közel kelet témában európa szövetkezik amerikával, oroszországgal sőt már Aszad a szír diktátor is tárgyalóképes lett a témában -.- de Orbán még mindig Európa rossz fiúja.. ez valahol azért nevetséges..
ma 11:50
Természetesen szólás szabadság van, mindenki azt mond amit akar, én csak azt nem értem hogy miért kell ennyire démonizálni, az ellenzéki pártok többsége is bele esett ebbe a hibába, és sokak számára ezért lett hiteltelen az ellenzék nagy része, mert nem csinálnak semmit, csak minden egyes döntést egyesével kritizálnak kiforgatják és beállítják gonosz dolognak. Vannak rossz pártok, vannak rossz emberek, de oylan nem létezik, aki vagy ami MINDENBEN rossz és soha semmi jót nem tesz.. Aki ezt állítja bárkiről vagy bármiről, hogy egyetlen jó tulajdonsága sincs, az számomra hiteltelen.
ma 11:50
közel 1 éve minden egyes csütörtökön sajtótájékoztatót tartanak, amin akárki részt vehet, akármilyen kérdést feltehet.. mit értesz az alatt, hogy csak a "híveikkel" beszélnek??
#4: "közel 1 éve minden egyes csütörtökön sajtótájékoztatót tartanak, amin akárki részt vehet, akármilyen kérdést feltehet.. mit értesz az alatt, hogy csak a "híveikkel" beszélnek??"
Lázár János, Kormányinfo nevű eseményéről beszélsz? Orbán Viktor nem volt egyszer sem ilyen eseményen. Egyszer sem kérdezhettek tőle ott.
Másik, egyetlen ellenzéki párt vezetőjével nem ült le. Ha emlékszel Vona Gábor is kihívta és minden párt vezetője akár közös vitára 2014-es választások előtt. Nem ment el, nem akart részt venni ilyenen.
Vagy itt van ez az tavaly őszi eset is mikor "Lemondták Orbán Viktor washingtoni útját, így októberben csak New Yorkba és Los Angelesbe utazik. ... Georgetown Egyetemen tervezett előadása is kudarca fulladt. Az október 20-ra tervezett előadásra ugyanis az egyetem feltételül szabta, hogy utána nyilvános vitát tartsanak, ez azonban nem felelt meg a magyar félnek."
Ilyenekről beszéltem pontosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!