Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok, ellenzékiek! Van...

Balosok, ellenzékiek! Van olyan Fidesz intézkedés 2010 óta, amivel még Ti is egyet tudtok érteni, támogattatok volna?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán a BTK módosítás.
2013. aug. 28. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos voltam benne, hogy a BTK-t írjátok majd. :D
2013. aug. 28. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok balos, inkább liberális-konzervatív. Ezért vagyok ellenzéki (most is, és az előző kormány alatt is. :) ). És persze, volt több jó intézkedés is.
2013. aug. 28. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Egykulcsos szja.

Rokkantnyugdíjak felülvizsgálata.

Rendvédelmiek korkedvezményes nyugdíjának eltörlése.

Ezek alapjában jók lettek volna, a kivitelezés lett gyenge, bátortalan.

(Nem vagyok baloldali.)

2013. aug. 28. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, dohányzási tilalom a szórakozóhelyeken, chipsadó (mert kikerülték az adózást és kihagyták az egészségkárosító alapanyagokat a cégek). Hirtelen ennyi. Lett volna több jó ötletük is, de a kivitelezés miatt számomra támogathatatlanok azok az intézkedések.
2013. aug. 28. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Beleírták az Alaptörvénybe, hogy tilos embert klónozni. Szépen kis kalamajka lenne belőle, ha úgy járnék mint Schwarzanegger az egyik filmjében.
2013. aug. 28. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:

4/6. Te csak Fideszes lehetsz, vagy sokat nyertél az egykulcsos adóval.

Az egykulcsos adó a lehető legrosszabb, évi 4-500 milliárd hiányt okoz a költségvetésben. és a többi is rossz intézkedés volt.

A BTK? A három csapás egy vicc, Az pedig felháborító, hogy ha egy 14 éves összefekszik egy 12 évessel, nem büntetendő.

Nem vagyok balos, sőt semmilyen párt híve, de egyetlen olyan intézkedésükről sem tudok, amivel egyetértettem volna. Legfeljebb Ángyánnal, vagy Pokornival.

2013. aug. 29. 06:54
 8/8 anonim ***** válasza:

én a választási regisztrációval egyet értettem volna, ha megtették volna, de nem ez volt az érdekük

egyet értettem volna a járásokkal, ha önkormányzati jogot kaptak volna, és a kis önkormányzatok megszűntek volna, de nem ez történt, és csak növelték a bürokráciát, a kis önkormányzatok meg funkció és pénz nélkül üresen maradtak

2013. aug. 29. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!