Balosok, ellenzékiek! Van olyan Fidesz intézkedés 2010 óta, amivel még Ti is egyet tudtok érteni, támogattatok volna?
Egykulcsos szja.
Rokkantnyugdíjak felülvizsgálata.
Rendvédelmiek korkedvezményes nyugdíjának eltörlése.
Ezek alapjában jók lettek volna, a kivitelezés lett gyenge, bátortalan.
(Nem vagyok baloldali.)
4/6. Te csak Fideszes lehetsz, vagy sokat nyertél az egykulcsos adóval.
Az egykulcsos adó a lehető legrosszabb, évi 4-500 milliárd hiányt okoz a költségvetésben. és a többi is rossz intézkedés volt.
A BTK? A három csapás egy vicc, Az pedig felháborító, hogy ha egy 14 éves összefekszik egy 12 évessel, nem büntetendő.
Nem vagyok balos, sőt semmilyen párt híve, de egyetlen olyan intézkedésükről sem tudok, amivel egyetértettem volna. Legfeljebb Ángyánnal, vagy Pokornival.
én a választási regisztrációval egyet értettem volna, ha megtették volna, de nem ez volt az érdekük
egyet értettem volna a járásokkal, ha önkormányzati jogot kaptak volna, és a kis önkormányzatok megszűntek volna, de nem ez történt, és csak növelték a bürokráciát, a kis önkormányzatok meg funkció és pénz nélkül üresen maradtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!