Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kezdek hinni a Fidesznek,...

Kezdek hinni a Fidesznek, pedig nagyon nem akarok, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szégyenlem, de egyre több olyan dolgot tapasztalok, amivel ténylegesen egyet értek és a Fideszhez köthető, kezdem beismerni, hogy a Fideszen kívül tényleg nincs más esélye az országnak, hiába vannak hatalmas hibái is, egyszerűen nincs alternatíva jelenleg.. Kezdem úgy érezni talán nem is annyira nagyon rossz nekünk ez a párt. Küzdök ellene, de valahogy már nem tudom annyira őszintén tiszta szívből gyűlölni a Fideszt, mint eddig. Kezdek átalakulni, mit tegyek?

2015. nov. 13. 22:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
7-es nem olvasok bulvárt meg semmi szart apám véleményét mondtam el aki azért ért hozzá valami 3 diplomája van csak annyi h a forint euro árfolyamot nézd meg h mennyi volt régen meg most
2015. nov. 14. 08:42
 22/27 A kérdező kommentje:

ma 08:42

XD

miből van az a valami 3 diplomája? és a forint euró árfolyam szerinted pontosan mit is tükröz?

2015. nov. 14. 09:34
 23/27 anonim ***** válasza:

vicces ezt mondani, de a te korodban gyúrós már bőven saját véleményem volt, és nem a szüleim féligazságait mondogattam vissza (ez kb 10 éves színvonal)

19 éves vagy tehát elméletileg szavazhatnál is most vasárnap

2015. nov. 14. 11:32
 24/27 anonim ***** válasza:

Egy bölcsés a többit nem tudom

Azt h szar a gazdaság nincs befektető nem hozzák a pénzt vagyis sorvad el az ország

2015. nov. 14. 13:50
 25/27 anonim ***** válasza:

a bölcsész diplomájával biztos sokat ért a közgázhoz :) ja nem :)

a gazdaság azért "szar", mert egy csomó magadfajta képzetlen ámbár tudálékos tuskót kell eltartania a rendszernek mint te gyúrós és valószinüleg a szüleid

2015. nov. 15. 12:25
 26/27 anonim ***** válasza:

El sem olvastam a válaszokat, biztos rengetegen leírták, de ez a kérdező csak troll lehet. :D

Ha igaz lenne, akkor azt mondanám, hogy

pl. hogy nézz utána, hogy mennyi lesz a nyugdíjad, és mennyi lett volna, ha nem lopják el!

És hogy EMLÉKEZZ!

A Fidesz nagyszerűen alkalmazza Goebbels náci propaganda miniszter eszközeit: addig ismétlik a hazugságot, amíg el nem hiszik, az ellenvleményt meg elnyomják.

2015. nov. 15. 13:52
 27/27 anonim ***** válasza:

Szóval a hazugság az a tény, ami a baloldal világképébe nem fér bele.

Ma is tanultam valamit.

2015. nov. 15. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!