Kezdek hinni a Fidesznek, pedig nagyon nem akarok, mit kéne tennem?
ma 08:42
XD
miből van az a valami 3 diplomája? és a forint euró árfolyam szerinted pontosan mit is tükröz?
vicces ezt mondani, de a te korodban gyúrós már bőven saját véleményem volt, és nem a szüleim féligazságait mondogattam vissza (ez kb 10 éves színvonal)
19 éves vagy tehát elméletileg szavazhatnál is most vasárnap
Egy bölcsés a többit nem tudom
Azt h szar a gazdaság nincs befektető nem hozzák a pénzt vagyis sorvad el az ország
a bölcsész diplomájával biztos sokat ért a közgázhoz :) ja nem :)
a gazdaság azért "szar", mert egy csomó magadfajta képzetlen ámbár tudálékos tuskót kell eltartania a rendszernek mint te gyúrós és valószinüleg a szüleid
El sem olvastam a válaszokat, biztos rengetegen leírták, de ez a kérdező csak troll lehet. :D
Ha igaz lenne, akkor azt mondanám, hogy
pl. hogy nézz utána, hogy mennyi lesz a nyugdíjad, és mennyi lett volna, ha nem lopják el!
És hogy EMLÉKEZZ!
A Fidesz nagyszerűen alkalmazza Goebbels náci propaganda miniszter eszközeit: addig ismétlik a hazugságot, amíg el nem hiszik, az ellenvleményt meg elnyomják.
Szóval a hazugság az a tény, ami a baloldal világképébe nem fér bele.
Ma is tanultam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!