Kezdek hinni a Fidesznek, pedig nagyon nem akarok, mit kéne
tennem?
2015. nov. 13. 22:36
Olvass fideszes botrányokat.
2015. nov. 13. 22:41
Olvass 2 hétig indexet, hvgt vagy 444et, ők kitűnő feladatot végeznek, úgy szelektálják a cikkeket és mindent úgy állítanak be, hogy az jöjjön le,mennyire gonosz és alja dolog a fidesz, maga a sátán, minden lépése mögött valami sötét hátsó szándék lapul.. ezek az oldalak megspórolják az embernek az időt, ami arra menne el, h több szemszögből megvizsgáljuk a dolgokat és összehasonlítva eldöntenénk melyikkel értünk egyet:)
2015. nov. 13. 22:41
Állj be a birkák közé ugy kell azt
Még h hatalmas hibái hát rákosi ota nem voltak ekkora hibák meg mi az h nincs más alternativa? Hazudnak össze vissza mikor volt a válság és jött a bajnai akkor rendbe lett téve a gazdaság meg minden nem voltak ilyen minden féle adok növekvö pályára volt állitva a gazdaság erre jött a zsidesz azt szevasz
Nézd meg mit mondanak az elemzök meg az eu ba mi a vélemény az országról
A rádioba az megy mindig h kell valami ellenség hol a menekültek a bankok a meg a multik most ennyi jutott eszembe
2015. nov. 13. 22:42
Nézd gyakrabban a Fidesz propaganda tv csatornáit, hamar rájössz, hogy mennyire hazudnak.
2015. nov. 13. 22:42
6/27 A kérdező kommentje:
pont erről beszélek, hogy ez csak megerősít abban, hogy a Fidesz annyira nem is rossz, ha tényleg annyira rossz lenne, akkor nem kéne szelektálni a dolgokat hogy annak tűnjön, és nem lenne szükség a démonizálásra és arra hogy minden apró lépése mögé belemagyarázzanak valamit.. -.- számomra már lassan ez teszi hiteltelenné az ellenzéket, annyira szánalmasan kaparnak, hogy az már szinte fájdalmas és röhejes.. egyébként az összes ellenzéki pártnak is vannak botrányai, mégis ők mindig magas lóról oltogatják a fideszt, miközben picit körülnézhetne mindenki a saját háza tájékán és rájönne hogy talál ott is elég tisztogatni valót és nem kéne mindig a másikra mutogatni
gyurós1996 tipikusan az a buta ember, akit még lehet etetni a 444es bulvárral meg hasonlókkal
a tanult emberek elég jelentős része fideszes szerintem, ez az oldal meg nem a tanult emberek fő gyülekező helye, le is szoktam róla, hogy ide irogassak
2015. nov. 13. 22:56
8/27 A kérdező kommentje:
"Állj be a birkák közé ugy kell azt "
én már egyre inkább azt látom, hogy a fideszt démonizáló emberek a birkák.. -.-
Az emútnyócév ballib kormányát keményen támadta a Fidesz a földek privatizálása, a megszorítások, az oktatás és egészségügy romlása stb. stb. miatt.
Most a Fidesz csinálja pontosan ugyanezt, de most már nem zavarja őket, sőt, megmagyarázzák nekünk, hogy ez mennyire jó.
Na ennyire lehet hinni a Fidesznek.
2015. nov. 13. 23:04
Én nem értem miért hiszik azt sokan hogy a Fidesz az egyetlen párt aki képes az ország vezetésére...de a legnagyobb gond hogy érveket nem tudnak mellé sorakoztatni. ok embernek el kéne gondolkozni azon hogy miért érzik ezt, és én tudom hogy miért, azért mert az ellenzéket elnyomja a Fidesz. A közmédiába évente majdnem 100 milliárdot nyomnak, csak a kormánynak adnak teret. A CÖF-öt tolják pénzzel és hergelik a népet. Adnak kis nyugdíj emelést, közben az Euro magas áron (Mikor Bajnai volt akkor persze hőzöngtek mennyi egy Euro) szóval minden úgy látszik a legnagyobb rendben. Annak aki ezt szeretné hinni. Közben naponta járok Ferihegyen (Liszt Ferenc reptér) és látom hogy sírva hagyják elé az országot emberek családdal vagy anélkül. Hogy jobb élet reményében valamit tegyenek a jövőjük érdekében. Én nem tudok bízni a Fideszben...már az a hajó elment! Nagy elszámoltatásról beszéltek és mi lett? Semmi! Jobban benne vannak a dolgokban!
2015. nov. 13. 23:10
Kapcsolódó kérdések: