Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kezdek hinni a Fidesznek,...

Kezdek hinni a Fidesznek, pedig nagyon nem akarok, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szégyenlem, de egyre több olyan dolgot tapasztalok, amivel ténylegesen egyet értek és a Fideszhez köthető, kezdem beismerni, hogy a Fideszen kívül tényleg nincs más esélye az országnak, hiába vannak hatalmas hibái is, egyszerűen nincs alternatíva jelenleg.. Kezdem úgy érezni talán nem is annyira nagyon rossz nekünk ez a párt. Küzdök ellene, de valahogy már nem tudom annyira őszintén tiszta szívből gyűlölni a Fideszt, mint eddig. Kezdek átalakulni, mit tegyek?

2015. nov. 13. 22:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
mentek a diszlájkok a megfelelő helyekre -.-
2015. nov. 13. 23:11
 12/27 anonim ***** válasza:
53%
Egész nyugodtan imádd őket. Mi, normális emberek szépen lelépünk innen, ti meg itthon maradtok újfeudalizmust építeni a közmunkásokkal, kisebbségiekkel meg a nyugdíjasokkal. Nincs ezzel semmi gond, ez kellett, ezt kapjátok. Majd jót röhögög rajtatok egy értelmes helyről.
2015. nov. 13. 23:12
 13/27 anonim ***** válasza:

[link]

Érdekes... 1 évvel ezelőtt még valami mást akartak.

[link]

25%-ról 27%-ra emelkedett az ÁFA. A munkanélküliség a közmunkával, és a kivándorlás tényleg lényegesen csökkent. Új adókat vezettek be, amiket itt szépen összegyűjtött egy GYIK-es: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__564.. (pozitív dolgok is vannak)

Olvasd a fidesz.hu-t, a mai nap 4 hír volt arról, hogy magyar gazdaság nagyon jó úton halad. Illetve más fideszes híroldalakat. (hátha működik a fordított pszichológia)

2015. nov. 13. 23:13
 14/27 A kérdező kommentje:

ma 23:12

gratulálok, hagyd el a hazádat, és még magas lóról szólj is be azoknak a tisztességes embereknek, akik nem lesznek hazaárulók.. menj nyugodtan, maradunk elegen, és szükség sincs rád, de akkor se gyere vissza, ha majd megbetegszel és abban a "jobb" országban az egészségügyi biztosításod arra sem elég, hogy a magyar szinvonalú ellátást megkapd, vagy amikor felnőtt korú gyereked tandíját egy átlag feletti fizetésből sem tudod fizetni.. kérlek akkor se gyere haza lehúzni az országot te suttyó

2015. nov. 13. 23:22
 15/27 anonim ***** válasza:
67%
#14: "gratulálok, hagyd el a hazádat, és még magas lóról szólj is be azoknak a tisztességes embereknek, akik nem lesznek hazaárulók" Aki elhagyja a hazáját az hazaáruló? Hazaáruló mert próbál megélni és hazaküldeni pénzt? Ismered egyáltalán a hazaáruló fogalmát?
2015. nov. 13. 23:27
 16/27 anonim ***** válasza:
57%
14-es, Most hazaárulóztál le kb. 500 ezer magyar honfitársad. Neked gratulálok! A saját honfitársaid nem tiszteled...szégyen vagy.
2015. nov. 13. 23:30
 17/27 A kérdező kommentje:

ma 23:30

nem, nem tisztelem azokat a honfitársaimat, akik lábtörlőnek használják a saját hazájukat, nem is tekintem őket honfitársaimnak.. -.- amíg kapnak addig tartják a markukat, utána meg amint lehet mennek oda ahol jobb? hálátlanok.. és ne mondja nekem senki, hogy nem kapott még semmit, mert kapott már mindenki, hiszen itthon tanult közpénzen, itthon járt orvoshoz születése óta stb

2015. nov. 13. 23:44
 18/27 SimkoL ***** válasza:
47%
'Mi, normális emberek szépen lelépünk innen' mi pedig magyarok itthon maradunk. Nem vagyok 'nagymagyar' és hasonló de ez a hazám, magyarnak születtem és érdekes módon meg is tudok itt élni.
2015. nov. 13. 23:53
 19/27 anonim ***** válasza:
24%

"Én nem értem miért hiszik azt sokan hogy a Fidesz az egyetlen párt aki képes az ország vezetésére...de a legnagyobb gond hogy érveket nem tudnak mellé sorakoztatni."

kis makrót tanultam már, a balos érvek általában az érzelmekre mennek rá, és semmiféle közgazdasági jelentőséggel nem bírnak

fel lehet hozni az eü-t az oktatást, de aki egy kicsit is ért hozzá tudja, hogy mekkora egy demagóg

fejlesztések vannak nézz utána, ahol az önkormányzat gazdagabb, ott jobban is mennek a dolgok, ahol meg nem ott nem tudom miből kéne tudni építeni... örüljünk, hogy egyáltalán van

ma jártam a nyugatinál, és a szokásos politikai bódék is megvoltak

baloldal- alapjövedelem

fidesz- migránsos aláírásgyűjtés

Nos a fidesszel lehet IDEOLÓGIAILAG egyetérteni, vagy ne, a baloldal viszont teljes közgazdasági dilettantizmusról számolt be. Aki velük egyetért, az nem szociális érzelmű, hanem egyszerűen hülye.

2015. nov. 14. 00:05
 20/27 anonim ***** válasza:
LOL. Hinni soha ne higyj politikai pártban. Egyetlen egyben se. Egyet lehet érteni bizonyos kérdésekben bárkivel, jobbal is ballal is, mikor melyik foglal normális állást. De azt gondolni, hogy egy párt jót akar neked... nos ez kacagtató. Ez amolyan érdekszövetség, mint amikor Hitler és Sztálin megkötötték a paktumot, amig úgy kivánta az érdekük, aztán meg legyalulták egymást. A saját érdeked nézd, ne a pártét !
2015. nov. 14. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!