Kezdek hinni a Fidesznek, pedig nagyon nem akarok, mit kéne tennem?
Érdekes... 1 évvel ezelőtt még valami mást akartak.
25%-ról 27%-ra emelkedett az ÁFA. A munkanélküliség a közmunkával, és a kivándorlás tényleg lényegesen csökkent. Új adókat vezettek be, amiket itt szépen összegyűjtött egy GYIK-es: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__564.. (pozitív dolgok is vannak)
Olvasd a fidesz.hu-t, a mai nap 4 hír volt arról, hogy magyar gazdaság nagyon jó úton halad. Illetve más fideszes híroldalakat. (hátha működik a fordított pszichológia)
ma 23:12
gratulálok, hagyd el a hazádat, és még magas lóról szólj is be azoknak a tisztességes embereknek, akik nem lesznek hazaárulók.. menj nyugodtan, maradunk elegen, és szükség sincs rád, de akkor se gyere vissza, ha majd megbetegszel és abban a "jobb" országban az egészségügyi biztosításod arra sem elég, hogy a magyar szinvonalú ellátást megkapd, vagy amikor felnőtt korú gyereked tandíját egy átlag feletti fizetésből sem tudod fizetni.. kérlek akkor se gyere haza lehúzni az országot te suttyó
ma 23:30
nem, nem tisztelem azokat a honfitársaimat, akik lábtörlőnek használják a saját hazájukat, nem is tekintem őket honfitársaimnak.. -.- amíg kapnak addig tartják a markukat, utána meg amint lehet mennek oda ahol jobb? hálátlanok.. és ne mondja nekem senki, hogy nem kapott még semmit, mert kapott már mindenki, hiszen itthon tanult közpénzen, itthon járt orvoshoz születése óta stb
"Én nem értem miért hiszik azt sokan hogy a Fidesz az egyetlen párt aki képes az ország vezetésére...de a legnagyobb gond hogy érveket nem tudnak mellé sorakoztatni."
kis makrót tanultam már, a balos érvek általában az érzelmekre mennek rá, és semmiféle közgazdasági jelentőséggel nem bírnak
fel lehet hozni az eü-t az oktatást, de aki egy kicsit is ért hozzá tudja, hogy mekkora egy demagóg
fejlesztések vannak nézz utána, ahol az önkormányzat gazdagabb, ott jobban is mennek a dolgok, ahol meg nem ott nem tudom miből kéne tudni építeni... örüljünk, hogy egyáltalán van
ma jártam a nyugatinál, és a szokásos politikai bódék is megvoltak
baloldal- alapjövedelem
fidesz- migránsos aláírásgyűjtés
Nos a fidesszel lehet IDEOLÓGIAILAG egyetérteni, vagy ne, a baloldal viszont teljes közgazdasági dilettantizmusról számolt be. Aki velük egyetért, az nem szociális érzelmű, hanem egyszerűen hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!