Néztétek a Jobbikos videót? Igen ezzel is leakarunk titeket járatni, tudom tudom. Azért ez már szánalmas.
Figyelt kérdés
Itt a példa, amit láthattatok a tényekbe....2010. márc. 19. 06:52
21/21 anonim válasza:
"Mit szólsz ahhoz, hogy odamegy egy idegen emberhez, azért, mert leejtett valamit és... a reakciót láttuk.
Vajon, hogy viselkedik az ilyen típusú ember, ha hatalomhoz jut?
Szerinted?"
Nem tudom, már én is mentem oda idegen emberhez (az utcán mindenki idegen, szóval nem értem miért kell ezt külön hangsúlyozni), jó mondjuk nem kezdtem el üvöltözni vele:)
Milyen hatalomhoz, miről beszélünk? Szollár Domokosnak van bármiféle hatalma? Azért mert róla nem tudunk semmit még könnyen lehet, hogy ő is szét volt csapva párszor fiatalabb éveiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!