Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Néztétek a Jobbikos videót?...

Néztétek a Jobbikos videót? Igen ezzel is leakarunk titeket járatni, tudom tudom. Azért ez már szánalmas.

Figyelt kérdés
Itt a példa, amit láthattatok a tényekbe....
2010. márc. 19. 06:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát igen.

egy kicsit durva......

Én nem vagyok sem jobbikos sem mszp-s sem fideszes....

De kicsit unalmas már hogy ha a jobbik talál valamit a többiek ellen akkor az igaz ha meg náluk találnak valami oda nem illőt akkor az nem igaz.....

Nemrég volt valami hangfelvétel is nem?

Az "egy nagyon ügyes hamisítvány"-nak titulált hangfelvétel volt.

a kézi és a Renáta szóból volt összevágva a kézigránát szó.

Jól tudom?(nem biztos)

2010. márc. 19. 09:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Handgrenade.
2010. márc. 19. 09:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Egyébiránt nem vágom mi a gond a szóval. Én is gyakran használom. Tegnap barátnőmnek elsütöttem egy hilti patront mert ő még sosem hallott lövést és nem tudta milyen a fülcsengés. Ekkor beszéltünk kézigránátról mellvédről lövészgödörről is. Talán tilos?
2010. márc. 19. 09:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy lemondott, nagyon helyesen, ennyi. Vannak, akik nem mondanak le, csak vállalják a politikai felelősséget, bár nem tudom, hogy ha valaki nem mond le akkor miben nyilvánul meg a politikai felelősség vállalás... Ugye tudjuk kiről van szó?:)

Vagy inkább tudjátok mit? Ez nagyon gáz, fúúú ez a Jobbik, ezentúl csak az MSZP-re fogok szavazni!!! Ők legalább nem mondanak le, bármi derül ki róluk és még mindig jobb, ha egy párt milliárdokat nyúl le, mintha kiderül valami a szóvivőjükről és erre az lemond!

2010. márc. 19. 10:49
 15/21 anonim ***** válasza:
csalódás :(
2010. márc. 19. 11:41
 16/21 anonim ***** válasza:

Ezzel pont hogy nem lejáratva van a jobbik. Valami nyilvánosságra került valakiről, aki lemondott.

Ennyi!

A többi párt csak példát vehetne a jobbik csapatáról.

De neeeeem. Mit is csinált a Fidemeszpé? Közös titkosítás a közös kis piszkos ügyekről?

Na ezeket kéne nyilvánosságra hozni nemde? :)

2010. márc. 19. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon remélem, hogy a jobbik nem kerül a parlamentbe...
2010. márc. 19. 12:41
 18/21 anonim ***** válasza:

"Én nagyon remélem, hogy a jobbik nem kerül a parlamentbe..."

Igen én is emiatt is meg más miatt is, akkor már inkább a Gyurcsány, inkább hazudjanak nekem, inkább nézzenek gyereknek, inkább küldjenek el másik országba, inkább duplázzák meg még egyszer az államadósságot, csak ne egy olyan párt kerüljön hatalomra, mely szóvivője az első kiszivárgott helótázásra lemond! Csak azt neeheheheheeeee!!!!

Miért nem vesz példát azokról, akik akkor sem mondanak le sem tisztségükről, sem adott esetben mentelmi jogukról, amikor már mindenki számára világos és egyértelmű, hogy minimum a bíróságon a helyük?!:) Mocskos egy párt ez a Jobbik!:)

2010. márc. 19. 15:20
 19/21 A kérdező kommentje:
ja =)
2010. márc. 19. 18:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Így is láthatod, hogy legalább lemond.

De nem ez a fő mondanivalója a felvételnek, ami több, mint valószínű: eredeti.

Milyen személyiséget takar vajon, hogy valaki ilyeneket tesz? Mit szólsz ahhoz, hogy odamegy egy idegen emberhez, azért, mert leejtett valamit és... a reakciót láttuk.

Vajon, hogy viselkedik az ilyen típusú ember, ha hatalomhoz jut?

Szerinted?

2010. márc. 20. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!