Mit kerestek itt az izraeli kémrepülők?
megvallom ugyan nagyon picit elhittem, de többnyire inkább nem ezt a sok izrael-magyarország összeesküvést, de most kicsit meginogtam az utóbbi időkben. ahogy orbán is izraeli párttal áll össze, akkor ez is...
még mindig ott vagyok, hogy nem akarom elhinni, hogy izrael itt valamit komolyabban akar (a piacon kívül, de azt sem helyeslem), de kezdek tényleg kételkedni.
ha valamire kíváncsiak akkor miért nem jönnek rendesen ide mind diplomaták és kérdezik meg nyilvánosan?
Zsido vagyok, izraeli
Ti teljesen hibbantak vagytok. Eszunk agaban sincs sem katonailag sen gazdasagilag sem semmilyen mas modon "lerohanni" Magyarorszagot. Ti Simon Peresz egy kijelentesenek "szoszerinti" es nem ertelem szerinti forditasanak vagytok az aldozatai. Mi a kulonbseg?
Kepzeld el, hogy valaki szomoruan ucsorgo kopasz baratjahoz igy szol: Na, ontsd ki a szivedet.
Ha ezt valaki pld angolra szo szerint forditja, akkor az angol olvaso elkeped: mit akar? Legyen ongyilkos, ontse ki a vert a szivebol, micsoda barat ez!
De lehet forditva is. A fenti mondat ertelem szerinti angol forditasa: ereszd le a hajadat.
Ha ezt szo szerint es nem ertelem szerint forditanak magyarra, akkor meg a magyar olvaso kepedne el: ez jo barat, aki azt mondja a kopasznak, hogy ereszd le a hajadat?
Persze ehhez a felremagyarazashoz meg tegyuk azt is hozza, hogy ti felre AKARJATOK magyarazni.
furcsamód a holokauszt törvényt ráerőltetté(te)k az országokra. akkor pedig kár már akármiről beszélni.
mellesleg nem az izraeli lakosoktól vagy a zsidó származású emberektől tartunk. ezt sem fogod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!