Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kerestek itt az izraeli...

Mit kerestek itt az izraeli kémrepülők?

Figyelt kérdés

[link]

megvallom ugyan nagyon picit elhittem, de többnyire inkább nem ezt a sok izrael-magyarország összeesküvést, de most kicsit meginogtam az utóbbi időkben. ahogy orbán is izraeli párttal áll össze, akkor ez is...

még mindig ott vagyok, hogy nem akarom elhinni, hogy izrael itt valamit komolyabban akar (a piacon kívül, de azt sem helyeslem), de kezdek tényleg kételkedni.

ha valamire kíváncsiak akkor miért nem jönnek rendesen ide mind diplomaták és kérdezik meg nyilvánosan?

2010. márc. 18. 10:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
21%
Már megint írt a magyar nemzet nevű szennylap egy agyament baromságot!Annyi eszük nincsen hogy egész európát át kellett repülniök és mindenhol azonosítani kell magukat? Az nem úgy megy hogy csak iderepülök.A másik országok radarjai azt hiszik nem látták őket? Ez már több mint együgyüség!
2010. márc. 18. 10:16
 2/24 anonim ***** válasza:
59%
Olvasd el a hírt a Start-lapon.Ott szó sincs kémkedésről!Engedéllyel repültek a légterünkbe.
2010. márc. 18. 10:17
 3/24 anonim ***** válasza:
64%
én épp úgy voltam ezzel, mint te...nem is nagyon érdekeltek a zsidós összeesküvéselméletek....engem a holotörvény bevezetése csapott arcul annyira, hogy felnyíljon a szemem és rájöjjek, mégiscsak igazuk van azoknak, akik az összeesküvés elméletekről beszélnek...
2010. márc. 18. 10:19
 4/24 A kérdező kommentje:

én sem izgattam magam a holokauszttal kapcs, tátott szájjal néztem mindíg az "összeesküvés" c filmet amiben a nácik tanácskoznak a zsidókkal kapcs.

de amióta folyamat azt olvasom, hogy holokauszt így meg úgy, törvény így-úgy, rabbi "fenyegeti" sólyomo-t, meg máv perlés, stb. azóta elkezdtem olvasni, és ott tartok, hogy nem hiszem el egy részét a holokausztnak, és kételkedem, ezenkívül igazságtalannak tartom, hogy csak a zsidókat emelik ki mikor vagy 2x annyi ember halt még ott meg...

direkt gerjesztik az emberekben az indulatokat, és persze mellette a pénz is nagyon tetszik mindenkinek, jó dolog úgy néz ki számukra, hogy pénzt csináljanak több millió ember halálából. szánalmas.

a repülős cucc meg, lehet, hogy akkor nem kémkedtek ,de ezt nem tudhatjuk biztosan, az tuti, hogy egyre gyakrabban tűnnek itt fel izraeli dolgok és ez aggaszt, mert titkolóznak.

2010. márc. 18. 10:37
 5/24 anonim ***** válasza:
60%
Ja. Én meg elhiszem, hogy egy kémrepülő sétarepülést végez. Tényleg ilyen hülyék lennének a magyarok, hogy ezt hiszik el? A MN című "szennylapban" sem írnak azonosítatlan repülőről. Sőt, még azt is írják, hogy engedéllyel repültek, csak épp az engedély kiadója ismeretlen. Az országot egyenlőre nem OV kormányozza, mi köze lenne neki az engedélyhez? Alacsony a kerítés?
2010. márc. 18. 10:40
 6/24 anonim ***** válasza:
53%
Jöttek ellenőrizni a holokauszt törvény betartását.:)
2010. márc. 18. 10:47
 7/24 anonim ***** válasza:
44%
Minden légicsapást felderítő repülés előz meg, nem tudtátok?
2010. márc. 18. 11:04
 8/24 anonim ***** válasza:
32%
Látom terjed a hülyeség. Szerintetek egy kémrepülőgép így mindenki szeme előtt végezne felderítést? Pláne, hogy engedéllyel repültek erre. Pont úgy mint nem egyszer a USAF, a RAF, és a Luftwaffe elektronikai felderítői. Ja, hogy őket nem lehet lezsidózni? Akkor bocs. Nem tudtam, hogy divat a xenofób paranoia.
2010. márc. 18. 11:26
 9/24 A kérdező kommentje:
nem zsidózott senki sem. de látom tényleg arra haladunk, hogy lassan aki nem térde borulva említi Izraelt vagy a zsidó szót vagy ha nem pozitív témában, akkor kapásból antiszemita, zsidógyűlölő náci. szánalmas ez az egész lassan tényleg.
2010. márc. 18. 11:33
 10/24 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, ne magyarázd már meg, hogy ugyanígy kiakadnátok, ha pl. a Luftwaffe felderítői jelennének meg az égen (szerintem nem, mert azok évekig itt voltak, mégse hisztizett senki, hogy jaj, biztos lerohanni készülnek). Mind tudjuk, mire megy ki ez az egész: kell egy ellenségkép a pórnépnek amit nyugodtan lehet szidalmazni, meg félni tőle, és mivel, hogy az egyszerűmagyar könnyen kapható a zsidózásra, legyen az Izrael. Szóval ez megint csak a gerjesztett paranoia.
2010. márc. 18. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!