Mit kerestek itt az izraeli kémrepülők?
megvallom ugyan nagyon picit elhittem, de többnyire inkább nem ezt a sok izrael-magyarország összeesküvést, de most kicsit meginogtam az utóbbi időkben. ahogy orbán is izraeli párttal áll össze, akkor ez is...
még mindig ott vagyok, hogy nem akarom elhinni, hogy izrael itt valamit komolyabban akar (a piacon kívül, de azt sem helyeslem), de kezdek tényleg kételkedni.
ha valamire kíváncsiak akkor miért nem jönnek rendesen ide mind diplomaták és kérdezik meg nyilvánosan?
én sem izgattam magam a holokauszttal kapcs, tátott szájjal néztem mindíg az "összeesküvés" c filmet amiben a nácik tanácskoznak a zsidókkal kapcs.
de amióta folyamat azt olvasom, hogy holokauszt így meg úgy, törvény így-úgy, rabbi "fenyegeti" sólyomo-t, meg máv perlés, stb. azóta elkezdtem olvasni, és ott tartok, hogy nem hiszem el egy részét a holokausztnak, és kételkedem, ezenkívül igazságtalannak tartom, hogy csak a zsidókat emelik ki mikor vagy 2x annyi ember halt még ott meg...
direkt gerjesztik az emberekben az indulatokat, és persze mellette a pénz is nagyon tetszik mindenkinek, jó dolog úgy néz ki számukra, hogy pénzt csináljanak több millió ember halálából. szánalmas.
a repülős cucc meg, lehet, hogy akkor nem kémkedtek ,de ezt nem tudhatjuk biztosan, az tuti, hogy egyre gyakrabban tűnnek itt fel izraeli dolgok és ez aggaszt, mert titkolóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!