Te fizettél már "Működési támogatást" (6. 000 Ft/év) a Horizont magánnyugdíjpénztárnak?
Folyamatosan kapok levelet meg telefonhívást, hogy "A pénztártagok többsége (!) ezt megértette és már megtette. Kérjük, segítsen magán és közösségen Ön is."
Kíváncsi lennék, hogy valóban többségben vannak-e a fizetők.
(Nem a tagdíjról beszélek, azt befizettem én is!!!)
Erről a nyugdíjpénztárról nem hallottam még :O
Mióta működik?
ez is egy undorító pénzintézetnek tűnik.érdekes módon a működési támogatás és a tagdíj is 6e Ft-ban van megállapítva ráadásul nem világos hogy két különböző tételről van-e szó.de azért végelszámolással riogatják az ügyfeleket :D
az ilyenektől menekülni kell a lehető legmesszebbre a pénzeddel együtt.
De miért kell azért lepontoznotok csak azért, mert még nem hallottam erről a nyugdíjfolyósítóról?
Az egy dolog, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak kíváncsi voltam arra, hogy mióta működik...
Most amúgy ez mi a szar? A működési költségeket általában a jutalékokból fizetik ki, és nem kötik az ügyfél orrára mekkorát is kaszálnak a pénzén.
Ha erre külön kérnek, akkor valószínű az lesz a háttérben, hogy nincs már olyan messze a pénztárcsőd.
Én lelépnék, de te nyugodtan lehetsz a következő Astra vagy Questor károsult.
A tavalyit még próbáltam megérteni, de idén már sokallom a működési támogatást ahhoz képest, hogy a nyugdíj célú befizetés minimum összegét meg mennyire csökkentették.
Tavaly 6000+6000 volt, idén nyugdíj célra 2400, működési támogatásra pedig 9600, hát kapják be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!