Hogy lehet az egyesek által hatástalannak minősített Orbán Viktor által emelt kerítés, ha eddig tízezrével jöttek a betolakodni vágyók, amióta meg megépült szinte senki?
Ezeket a jelentéseket olvasom azóta:
Illegális bevándorlókkal szembeni intézkedések száma 2015. október 18. 0 órától - 2015. október 19. 24 óráig:
Magyarország területén összesen: 22 fő
Magyar-szerb határszakasz (Bács, Csongrád, KR): 13 fő
Magyar-horvát határszakasz (Baranya, Somogy, Zala): 0 fő
Illegális bevándorlókkal szembeni intézkedések száma 2015. október 20. 0 órától - 2015. október 20. 24 óráig:
Magyarország területén összesen: 36 fő
Magyar-szerb határszakasz (Bács, Csongrád, KR): 33 fő
Illegális bevándorlókkal szembeni intézkedések száma 2015. október 22. 0 órától - 2015. október 22. 24 óráig:
Magyarország területén összesen: 32 fő
Magyar-szerb határszakasz (Bács, Csongrád, KR): 19 fő
"Ennyire, de ennyire ostobák vagytok? ENNYIRE??"
Az a szomorú, hogy itt te vagy a legostobább és nem is érted, hogy miért, és hiába próbálják néhányan neked ezt levezetni, megmagyarázni, keresztkérdésekkel rávilágítani csak nyomod a kamudumát, te ennyire, ennyire ostoba vagy.
De tudod mit én is, amiért a hülye kérdésedre pocsékolom az időmet, mikor te ígyis-úgyis eldöntötted, hogy mi az "igazság".
# 40
Akkor tehát megállítja a menekülteket a kerítés?
#41:
Tudom, nehéz védeni a védhetetlent, ti mégis megpróbáljátok. Ezért vagytok ostobák.
De legalább kitartotok mellette a végsőkig, ez mondjuk becsülendő.
Ugyanakkor roppant szórakoztató is nézni a vergődéseteket. :)
A menekülteket igen.
# 46/
Tehát akiket ki akarunk zárni azokat beengedi a kerítés, akiket beengednénk, azokat meg kizárja.
Ezt nevezem én hatásos rendszernek. :-))))
"Tehát akiket ki akarunk zárni azokat beengedi a kerítés, akiket beengednénk, azokat meg kizárja."
??
Akiket ki akarunk zárni, azaz a bűnözőket (éppen az arra való hajlandóság felfedésével, mert egy menekült nem vetemedne bűnözésre, a kerítés átvágására) azokat pont a kerítés, annak rongálása fogja kizárni Magyarországról.
Ez a legjobb az egészben.
A menekültek meg nyugodtan mehetnek a határátkelőhöz, a kerítés megléte nem zárja ki őket.
Ennél hatásosabb szűrőt el sem lehet képzelni.
Hát veled tényleg elég nehéz lesz vitatkozni.
Nem is érted a magyar nyelvet.
Kérlek, idézd, hol írtam olyat, hogy a bűnözőket a kerítés megállítja.
Azt írtam, KIZÁRJA. Érted?
Amint a rendőrök elkapják őket, kiutasítják, be sem tehetik a lábukat az Unióba ezután, mivel bűnözők, nem menekültek.
Mehetnek vissza a hazájukba rendet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!