Orbán Viktor mennyire kultúrember szerintetek?
Lehet, hogy csak én vagyok elfogult, de szerintem az, aki folyamatosan zsebre tett kézzel áll, kezet csókol a német kancellárasszonynak, valamint gyakran szotyit köpköd egy lelátón, nem éppen kultúrember.
(Mielőtt valaki belekötne abba, mi bajom azzal, hogy kezet csókol Merkelnek: mivel Merkel nem magánszemélyként jött Magyarországra, hanem a német kancellárként, ezért abban a szituációban nincs neme. A kézcsók egy tipikus köszönés a nőkkel szemben, ami alapvetően udvarias lenne, de ebben az esetben Viktor nem Angela Merkelt, mint nőt, hanem mint a német kancellár hivatalát köszöntötte, ami se nem nő, se nem férfi. Ugyanilyen tipikus hiba, amikor valaki a bíróságnál is azt mondja, hogy "Tisztelt bíró úr/bírónő". Ott ugyanúgy az ember a hivatalt szólítja meg, tehát a helyes forma "Tisztelt bíróság" lenne.)
"Akit rendszeresen kezelnek külföldi pszichiátriákon..."
ez igaz??????
"Ő a legjobb magyar politikus, de ő sem szabad a döntéseiben"
Hát.. enm tudom. Hogy mennyire jó vagy rossz politikus, azt úgy is az utókor döntői majd el szerintem. Jelenleg amit az országgal művel, az nem a legjobb irányvonal, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!