Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mennyire kultúrem...

Orbán Viktor mennyire kultúrember szerintetek?

Figyelt kérdés
Van olyan művelt mint Merkel, Sarkozy, Faymann vagy más európai politikusok?

2015. okt. 26. 15:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy csak én vagyok elfogult, de szerintem az, aki folyamatosan zsebre tett kézzel áll, kezet csókol a német kancellárasszonynak, valamint gyakran szotyit köpköd egy lelátón, nem éppen kultúrember.

(Mielőtt valaki belekötne abba, mi bajom azzal, hogy kezet csókol Merkelnek: mivel Merkel nem magánszemélyként jött Magyarországra, hanem a német kancellárként, ezért abban a szituációban nincs neme. A kézcsók egy tipikus köszönés a nőkkel szemben, ami alapvetően udvarias lenne, de ebben az esetben Viktor nem Angela Merkelt, mint nőt, hanem mint a német kancellár hivatalát köszöntötte, ami se nem nő, se nem férfi. Ugyanilyen tipikus hiba, amikor valaki a bíróságnál is azt mondja, hogy "Tisztelt bíró úr/bírónő". Ott ugyanúgy az ember a hivatalt szólítja meg, tehát a helyes forma "Tisztelt bíróság" lenne.)

2015. okt. 26. 15:44
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, hogy az általatok említettek mennyire műveltek, de OV kifejezetten egy műveletlen, szotyolaköpködő futballhuligán-típus. Rosszul mond idézeteket (Ottlik/Márai), panel közmondásai vannak, meg hát buta szemforgató kereszténykedő fajta ő is, mint az egész pártja.
2015. okt. 26. 15:45
 3/14 anonim ***** válasza:
20%
Művelt, jogot végzett, inteligens, okos ember.
2015. okt. 26. 15:57
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
A parlamentben ahogy válaszol (arrogánsan, lekezelően, pöffeszkedve) az megmutatja milyen kulturált is ő. Nem tiszteli a másik embert. Nem tisztel ez senkit. Arról nem beszélve hogy áll a nyakkendője mostanában.
2015. okt. 26. 16:15
 5/14 acelsziv ***** válasza:
52%
Akit rendszeresen kezelnek külföldi pszichiátriákon az nem kultúrember, hanem bolond.
2015. okt. 26. 16:25
 6/14 anonim ***** válasza:

"Akit rendszeresen kezelnek külföldi pszichiátriákon..."

ez igaz??????

2015. okt. 26. 17:37
 7/14 acelsziv ***** válasza:
2015. okt. 26. 19:49
 8/14 anonim ***** válasza:
32%
Ő a legjobb magyar politikus, de ő sem szabad a döntéseiben.
2015. okt. 29. 15:45
 9/14 A kérdező kommentje:

"Ő a legjobb magyar politikus, de ő sem szabad a döntéseiben"

Hát.. enm tudom. Hogy mennyire jó vagy rossz politikus, azt úgy is az utókor döntői majd el szerintem. Jelenleg amit az országgal művel, az nem a legjobb irányvonal, legalábbis szerintem.

2015. okt. 29. 16:13
 10/14 anonim ***** válasza:
De ha mentális beteg akkor nekünk tényleg nincs ellenzék mert ezzel meg is buktathatnák. Orbán ezt keményen felhasználná és bárkit eltüntetne.
2015. okt. 29. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!