Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az egyesek által...

Hogy lehet az egyesek által hatástalannak minősített Orbán Viktor által emelt kerítés, ha eddig tízezrével jöttek a betolakodni vágyók, amióta meg megépült szinte senki?

Figyelt kérdés

Ezeket a jelentéseket olvasom azóta:

Illegális bevándorlókkal szembeni intézkedések száma 2015. október 18. 0 órától - 2015. október 19. 24 óráig:

Magyarország területén összesen: 22 fő

Magyar-szerb határszakasz (Bács, Csongrád, KR): 13 fő

Magyar-horvát határszakasz (Baranya, Somogy, Zala): 0 fő

Illegális bevándorlókkal szembeni intézkedések száma 2015. október 20. 0 órától - 2015. október 20. 24 óráig:

Magyarország területén összesen: 36 fő

Magyar-szerb határszakasz (Bács, Csongrád, KR): 33 fő

Illegális bevándorlókkal szembeni intézkedések száma 2015. október 22. 0 órától - 2015. október 22. 24 óráig:

Magyarország területén összesen: 32 fő

Magyar-szerb határszakasz (Bács, Csongrád, KR): 19 fő

2015. okt. 28. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
43%
17-es! Pontosan kérdező! Csak kicsit gondolkodnod is kéne! Ugyanis egy társasházban mindenki fizeti a közös költséget, tehát akármelyik lakást nyomják föl, akkor neked attól rosszabb lesz ugyanúgy. Ráadásul a szomszéd is megharagszik rád, mivel a közös erőfeszítés, tehát a társasház helyett te csak a kis lukaddal foglalkoztál, annak ellenére, hogy a közösség minden előnyére igényt tartasz, de kihúzod magad a megoldásból. Mondván, hogy téged nem érdekel.
2015. okt. 28. 15:24
 22/52 A kérdező kommentje:
#21 Én megtettem amit előírtak nekem, a társasház utcára eső részét, ami egyébként az én tulajdonom, megvédtem. Ez egyébként a társasház szabályai közt is benne van, hogy mindenkinek kötelessége saját magának megerősített védelemmel ellátni a tulajdona utca felé eső külső részét (schengen). A kár amiatt keletkezett, hogy egyes lakótársak nem tettek eleget ennek, de mégis szeretnének a közösség tagjai lenni. Pont én vagyok az aki, hogy a szabályoknak megfeleljek, költségekbe vertem magam emiatt, vagyis a hátrányát élvezem a dolgoknak, nem az előnyét.
2015. okt. 28. 16:32
 23/52 A kérdező kommentje:
A közös erőfeszítésben meg részt veszek, mert pl. a kaputelefon működéséhez is hozzájárulok a közös költség megfizetésével, azaz ha valaki azon becsönget, akkor beengedem. De ha az ablakomon keresztül jön, akkor nem.
2015. okt. 28. 16:35
 24/52 anonim ***** válasza:
Hagyjuk, ha te hinni akarsz abban, hogy a kerítés működik, akkor higgyél, ez még nem változtat azon, hogy valójában semmit sem ér a migránskérdés megoldása szempontjából, és még jó irányba tett lépésnek sem fogható fel. Egy ótvar nagy lufi, ami nem volt több mint a Fidesz szavazótábor mozgosítási akciója horribilis pénzekért.
2015. okt. 28. 18:45
 25/52 A kérdező kommentje:

Hát, nem vagy igazán meggyőző, elég hamar feladtad. Bevallom többre számítottam, mint egy ilyen gyenge "akkor csak higgyél benne" szövegre.

A tények nem a barátaid, ezt el kell fogadnod sajnos.

Ha annyira nem működne a kerítés, akkor nem azt olvasnám ma a hírekben, hogy ez az ország is kerítést épít, meg amaz is.

De nehogy beismerd! Még jobban meg kell erősödnie a jobboldalnak, és tőletek ennél a bármitcsinálviktorazrossz hozzáállásnál nem is kell jobb.

Köszönjük!

és plakátoljatok sokat :)

2015. okt. 28. 19:54
 26/52 anonim ***** válasza:
Meggyőzni vitában szoktak embereket, te nem vitatkozol, hanem hiszel, innentől kezdve ez teljesen értelmetlen, te sajnos beszoptál egy hazugságot, amiben ráadásul hiszel is! Innentől kezdve minek magyarázgassam az EU és a menekültek helyzetét tovább? Téged nem érdekelnek a tények, csak, hogy hinni lehessen a "szent falban".
2015. okt. 28. 20:04
 27/52 A kérdező kommentje:
A tényeknek hiszek, valóban, és nem a hazugságaitoknak.
2015. okt. 28. 20:34
 28/52 anonim ***** válasza:

"A tényeknek hiszek, valóban, és nem a hazugságaitoknak."

Innen hiányzik: "fideszes propaganda"

Tehát helyesen:

A tényeknek hiszek valóban és nem a fideszes propaganda hazugságaitoknak. -ezzel már szerintem mindenki egyetért.

2015. okt. 28. 22:19
 29/52 A kérdező kommentje:

Tehát azt állítod, hogy ugyanúgy jönnek Magyarországra a betolakodók, mint a kerítés megépítése előtt, és a rendőrségi statisztika csak fideszes hazugság?

Ennyire, de ennyire ostobák vagytok? ENNYIRE??

2015. okt. 29. 10:38
 30/52 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Válaszolnál erre:

"És akkor mi lesz?

Ha megjelenik a kerítésnél 10.000 menekült akkor majd halomra lőjük őket? Mert az a drót nem állítja meg az embereket."

2015. okt. 29. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!