Mit szóltok hozzá? A Jobbik köztudott előtérbe helyezi a vallást, fontos neki (állítólag) a hit, erkölcs és az egyház.
A kérdésem a követketkező:
Ha a Jobbik,mint párt tényleg ennyire vallásos, akkor miért akarja a halálbüntetést bevezetni?
Én úgy tudom csak Isten ítélkezhet az emberi élet felett.
Kérdező!
Te is csak terelni tudsz, már az elején megválaszolták neked észérvekkel alátámasztva, hogy a kettő nem zárja ki egymást. Akkor mi a problémád?????
"Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk."
Megtudnád mondani kitől származik ez a beszéd?
Nem mindegy ugyanis kitől.
Egyébként a Biblia példabeszédekből áll főképp és nem azt tanítja,hogy gyilkoljunk...hittanból 1-est kapnál
Csak Istennek van joga az embertől megfosztani az életét
Ember ilyet nem tehet,de inkább kérdezz meg egy papot vagy magát a pápát ha nekem nem hiszel!És még ti vagytok a keresztények..
"Kérdező!
Te is csak terelni tudsz, már az elején megválaszolták neked észérvekkel alátámasztva, hogy a kettő nem zárja ki egymást. Akkor mi a problémád?????"
Arra az amerikai maszlagra gondolsz?
Ha igen akkor nincs igazad.
A törvényeket a jogalkotók hozzák a halálbüntetést is.
Ők lehet,hogy nem gondolnak arra(a Jobbik sem)amit a kereszténység tanít.Szerinted róluk kell példát venni?
"560ik provokatív kérdés ami arra irányul, hogy a Jobbikot lejárassa."
Talán ennyi szabadidőd van,hogy azokat számolod?
""És ha én muszlim vagyok akkor mi van? Vagy ha zsidó vagy ha hindu?"
És ha te arab vagy, de itt élsz, akkor megértik azt a sarki közértben, ha arabul kérsz egy kiló kenyeret...?"
-
Az, hogy mi a vallásom, nem függ össze azzal, hogy milyen nyelvet beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!