Mit szóltok hozzá? A Jobbik köztudott előtérbe helyezi a vallást, fontos neki (állítólag) a hit, erkölcs és az egyház.
A kérdésem a követketkező:
Ha a Jobbik,mint párt tényleg ennyire vallásos, akkor miért akarja a halálbüntetést bevezetni?
Én úgy tudom csak Isten ítélkezhet az emberi élet felett.
A jobbikosok nem keresztények, keresztény mázt felhasználó szittyanemtudommik. Érdmes utánanézni, hányszor hivatkoznak Jézusra pl. Nem sokszor, mert nem volt az a kifejezett idegbeteg gyilkos hangulatú állat.
Hát igen!
A liberálisok azok aztán már valakik!
Egy FT haszonért a családjukat is kivégeznék.
De szerintem a nagy része csak valamilyen kisebbség, aki csak azért vergődik hogy több joga legyen mint a többségnek! A saját szabadsága érdekében más akár a többség érdekei sem számítanak, ezért diktatórikus hajlamokkal megáldott emberek. Biztos vagyok abba hogy Hitler is liberális volt és a fajelmélet is innen eredve szülte a fasizmust. Az az, a liberálisok a valódi fasiszták, hiszen magával az elvel akartak a saját kisebbségüknek extra jogokat szerezni.
Logikus nem?
Amerika az amerika.
Teljesen más világ.
De hát gondolom te rájuk akarsz hasonlítani.
És nem értem mért máshoz kell hasonlítani?
De ezt már megfigyeltem,ha a Jobbik a téma azon belül valami olyan ügy ami jogosan vet kivetni valót,akkor mindig más pártok kerülnek szóba,hogy ők bezzeg...
Csak velük tudtok takarózni
Ja, az más világ? Én úgy tudtam, hogy az elsöprő többségük keresztény (Lutheránus protestáns), ezért gondoltam, jó példa a kérdésedre, hiszen ha ellentétes lenne a halálbüntetés a keresztény vallással, nyilván már régen eltörölték volna.
Amikor hozok egy példát a kérdésedre, az ugye más világ, meg mással takarózás. Ilyenek vagytok.
Nos, ebben az esetben a válasz a kérdésedre: azért, mert csak. Hehe.
Én arra leszek kíváncsi, hogy a sok véresszájú jobbikosnak milyen lesz majd a gyereket vinni a kötelező hittanórára...
És különben is, melyik hit oktatása lenne kötelező? És ha én muszlim vagyok akkor mi van? Vagy ha zsidó vagy ha hindu?
69
Valóban, gárdista nyelvbiztosokkal, egy felvételin az adott szakmához semmifélemódon nem kapcsolható ideológiai ismeretek bevezetésével, az ország két részre osztásával fenyegetőzni nem fasizmus, ellenben liberálisnak lenni az. Brávo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!