Mit szóltok hozzá? A Jobbik köztudott előtérbe helyezi a vallást, fontos neki (állítólag) a hit, erkölcs és az egyház.
A kérdésem a követketkező:
Ha a Jobbik,mint párt tényleg ennyire vallásos, akkor miért akarja a halálbüntetést bevezetni?
Én úgy tudom csak Isten ítélkezhet az emberi élet felett.
"És ha én muszlim vagyok akkor mi van? Vagy ha zsidó vagy ha hindu?"
És ha te arab vagy, de itt élsz, akkor megértik azt a sarki közértben, ha arabul kérsz egy kiló kenyeret...?
"ellenben liberálisnak lenni az. Brávo."
Mit értesz liberalizmus alatt? Légyszi írd le.
1: A képességet nézed, nem a származást. Leszarom ki a jó magyar ember, és ki nem, a szakmájához értsen.
2: Hagyod hogy a másik kifejtse a véleményét, még ha nem is értesz vele egyet. Gyengébbek kedvéért: a liberális nem valami el*baszott őskeresztény, aki kenyérrel dob vissza, de nem is követeli, hogy tiltsukbe, ha valami nem tetszik neki.
3: Nem viselkedsz az egyetlen, megkérdőjelezhetetlen tudás birtokosaként.
Plusz, a liberálisok tudnak a legkönnyebben csajozni külföldi cserediákokkal :D
Hát pedig bizony, az pont a liberálisokra jellemző, hogy az egyetlen, megkérdőjelezhetetlen tudás birtokosaként viselkednek. Meg cimkézik a más véleményen levőket, hogy maradi, náci, fasiszta, redneck, stb stb.
Még a "sötét középkor" elnevezés is a libsiktől ered, utalva arra, hogy ami az ő magasságos eljövetelük előtt volt, az mind rossz, sötét, barbár, bezzeg ők a fényt hozták el. Aki meg ebben nem hisz, azt majd lefejezzük.
Még a "sötét középkor" elnevezés is a libsiktől ered, utalva arra, hogy ami az ő magasságos eljövetelük előtt volt, az mind rossz, sötét, barbár, bezzeg ők a fényt hozták el. Aki meg ebben nem hisz, azt majd lefejezzük
Tévedsz, azért nevezik sötét középkornak, mert a görög, római, és arab műveltség és tudomány jó időre elveszett, és a helyét egy irracionális vallás vette át.
"Irracionális vallás"?
Na, ki viselkedik a megkérdőjelezhetetlen tudás birtokosaként? :>
a középkori valláspolitika az emberek kizsákmányolására ment rá. lásd keresztes háborúk.
akkoriban a papok, püspökök ittak, szórakoztak, nőztek!, a jobbágyok kárára
69
Hát, ha összevetem a görög filozófiával a bibliát, akkor legalább is nem az jön ki, hogy különösebben logikus események láncolata lenne. Mellesleg, ez magánvélemény:)
Ezt még a foxy-maxyn tanultad? Olyan jó velős marxista-leninista hangzása van...
Egyébként valóban volt ilyen, többek között ezért is indult el a reformáció. De jelenleg meg a nagytőkések zsákmányolnak ki, a kommunizmusban meg a pártkáderek vadászgattak részegen helikopterről.
Ez emberfüggő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!