Szerinted milyen párt fog győzni kb.50 év múlva?
ma 15:02
Egyszerűen nem a szélsőséges nézőpontból indulok ki, hanem megpróbálok - amennyire lehet - objektív maradni. Hdd el személy szerint nekem sem tetszik, amikor a kancigány ML mercivel viszi fel az asszonyt a segélyért, de erre a rasszizmus nem megoldás. Azért ilyenek, mert azállam ezt hagyta nekik, mert MEGTEHETIK. Ők csak alkalmazkodtak a körülményekhez, amik adottak voltak.
"Titeket ez nem keserít el? Engem nagyon, már ma 8 év alatt több cigány gyerek van mint magyar. És egyre több születik. Hamarosan el fog tűnni ebből az országból a fehérember...De leginkább a magyarság és a magyar mentalitás."
Látod, ez van. Elkeserít, de amíg a sok barom az adócsökkentésekkel meg a 13. havi nyugdíjjal van elfoglalva, addig nem tehetek ellene semmit.
"Üdv: egy szociológus
"
Nem kellett volna leírni, szerintem mindenki egyből tudta, hogy az vagy....
"Egyszerűen nem a szélsőséges nézőpontból indulok ki, hanem megpróbálok - amennyire lehet - objektív maradni."
Látod, objektív vagy. Ebbe az objektivitásba fogunk mi, magyarok belepusztulni. Az a gond, hogy semmire nem tekintünk úgy, hogy melyik az előnyösebb nekünk, hanem megpróbáljuk mindig csak másoknak a kedvét lesni, a nyomukban lihegni.
Amúgy, ha kipusztulunk, akkor kipusztulunk. Ez csak azt fogja jelenteni, hogy alkalmatlanok voltunk az életbenmaradáshoz, szóval jogosan fogunk megdögleni.
"Jellemző a gondolkodásmódodra, hogy "cigánypárt"."
Miért szerinted nincs ma is olyan hogy cigánypárt? Akkor ez mi? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!