Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a gyermekek...

Mi a véleményetek a gyermekek nevelését befolyásoló kormányhatározatról?

Figyelt kérdés

A gender - féle neveltetést bevezették az óvodákban, a kormány célja: Új /gender/ embert teremteni, akinek szabadsága legyen arra, hogy saját nemét és szexuális orientáltságát megválassza, akaratlagosan eldöntse, férfi vagy nő akar-e lenni, heteroszexuális, homoszexuális, leszbikus, biszexuális vagy transzszexuális.

Ez a vélemény a szabadságról és szexualitásról már a bölcsődétől kezdve kell hogy a gyerekeket befolyásolja – az UN, az EU, valamint az egyes országok kormányai akaratából.

[link]

Az óvodás nevelési program szerint már nem lehet beszélni apukámról, vagy anyukámról, hanem egyes, ill. kettes szülő jöhet szóba, a "papás-mamás" játék tilos kategóriába került, valamint "ki van adva" ha túl sokat babázik egy kislány, az óvónő vezesse át az autókhoz, és adjon a kezébe traktort, vagy hasonlót... még nevetségesnek is tűnhet, de "ki van adva", az "óvodai nevelési program változására" hivatkozva, és "mindenki félti a munkahelyét", úgyhogy elkezdték tenni ezt az óvónők.

2010. márc. 16. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
44%

Hát marhajó, mondhatom...

Elveszek egy nőt, nemzünk gyereket, és utána nekem KÖTELEZŐ őt olyan helyre járatni, ahol átnevelik őt egy lelketlen robottá, ugyanakkor lelkes, fogyasztó konzumidiótává?

Ez egy demokráciának mondott diktatúra...

Demokratúra!

2010. márc. 16. 15:23
 52/65 anonim ***** válasza:

15:19-es,amiről Te írsz,az már egy másik véglet,egy másféle rossz példa.Természetesen ez sem ideális.

Nem szeretném azt sem,ha ez az a világ jönne vissza a gender helyett.Valahol a kettő között lenne talán a helyes út.

A kislányok babáznak,benne van a természetükben.ezzel is későbbi anyaszerepüket gyakorolják,a gyengéd gondoskodást.A fiúk szerelnek-barkácsolnak,vetélkednek,de miért probléma ez?Hiszen később majd nekik kell házakat építeni,nehezebb,férfiasabb munkákat is elvégezni.Védelmezni bátran a nőt,gyereket,családot.Legalábbis így lenne helyes...A teremtő bölcsen elültette a megfelelő irányú érdeklődést a gyermekekbe.Nem szabadna ebbe botor módon belekontárkodni,mert abból semmi jó nem lehet !

A lányokat inkább arra kéne tanítani,hogyan legyenek igazi hölgyek,akik méltósággal viselik női mivoltukat és ügyesen megtanulják mindazt,amit egy nőnek kell tudni megoldani.A fiúkból pedig váljanak bátor ,ügyes jómodorú férfiak.Akik elfogadják,tiszteletben tartják, nem pedig megtagadják magukban vagy a másikban a nőt vagy a férfit.

Szóval már az anya-apa felállás is elvetendő??Ez az,csak így tovább,nem elég szomorú,hogy egyre kevesebb a boldog,életre szóló házasság,mostmár még a család,az édesapa,édesanya fogalmát is verjük ki a jövő nemzedékből.

Majd ha Julcsika az oviban arról ábrándozik,milyen szép menyasszony lesz egyszer...Akkor majd ovónéni helyre utasítja:"Gondold meg jól,Julcsika!Nem akarsz inkább biszexuális,leszbikus,vagy transzszexuális lenni?Traktort vezetni,vízvezetéket szerelni ,főzés vagy gyereknevelés helyett?"

Nincs még elég perverz,"sérült" szerencsétlen a világon??

Szánalmas lelkivilága lehet annak,aki ezt támogatja.Ahelyett,hogy inkább a ferde hajlamúakat próbálnák visszaterelni a helyes útra.A szexuális identitászavar ugyanis betegség,nem pedig egy szabad választásra ajánlható állapot!

Ijesztő és elkeserítő,hogy olyanok hozhatnak sok ember életét befolyásoló döntéseket,határozatokat,akiknek nincs hozzá elég eszük.

Egyébként már 20 évvel ezelőtt is azzal játszhattak a gyerekek az oviban,amivel akartak.Senkit nem érdekelt,hogy Pistike babával játszik-e vagy kiskocsival...

2010. márc. 16. 16:45
 53/65 anonim ***** válasza:
100%

"Ijesztő és elkeserítő,hogy olyanok hozhatnak sok ember életét befolyásoló döntéseket,határozatokat,akiknek nincs hozzá elég eszük."

Hidd el nekem, hogy nagyon is sok eszük van és tudják ezek, mit miért tesznek. Ha annyira nem lenne sütnivalójuk, akkor nem ők lennének hatalmon, hanem mi.

Ne becsüld le őket.

2010. márc. 16. 17:01
 54/65 Dymo ***** válasza:
45%
szerintem tarkonlövést annak aki ezt elfogadta és kitalálta! csak kéne az a Taigetosz,nem lennének ilyenek
2010. márc. 16. 17:01
 55/65 anonim ***** válasza:
64%
Van eszük,igen,a befolyásoláshoz meg a manipuláláshoz egész biztosan,ebben nem is lehet őket lebecsülni.És ezekkel a tulajdonságokkal hatalomra jutni is mindíg egyszerűbb.
2010. márc. 16. 17:19
 56/65 anonim ***** válasza:
54%

Egy gusztustalan undorító határozat, nem baj, hogy Magyarországon demográfiai válság van, nekünk tolni kell a homokosokat, deviánsokat, és ilyen buta határozattal talán a semleges neműeket is. (Nem vicc, Angliában bejegyeztek egy ilyen "embert" is!)

Különben úgysem fogják az óvónők és bácsik betartani, ezt lehetetlen betartatni.

2010. márc. 18. 21:15
 57/65 anonim ***** válasza:

Én még egyet is tudnék érteni ezzel, de el van szerintem túlozva rendesen. Ez a "szülőzés" pl. szerintem marhaság. Ha egyszer a gyerek apának és anyának szólítja a szüleit, akkor miért ne említhetnék így őket az óvónők is? Vagy majd azt fogják mondani, hogy "Nézd Zsófika, megjött a SZÜLŐD"???? Túl azon, hogy nevetésgesen hangzik, de olyan személytelen, olyan hivatalos, abszolút nem illik egy gyerekkel folytatott diskurzusba.

Nos a papás-mamás játék... Hát nem tudom, én emlékszem rá, amikor ovis voltam, mi is játszottunk ilyet, de nem óvónői utasításra, hanem magunktól. Mi ezzel a baj? Hiszen a kicsik még utánzással tanulnak, eljátszák azt, ami otthon is történik. Nem értem, mi ebben a helytelen.

Az szerintem jó dolog, ha a lányokat fiús dolgokra is ráveszik, mert valóban sok kislány nevelnek ilyen kis hercegnőcskének, aki nem hajlandó futni, kergetőzni, stb., mert ő LÁNY. Manapság egy felnőtt nőnek is jó, ha ért "férfias" dolgokhoz, és nem baj, ha ezt már kicsi korban megtanulja. Nem lesz attól leszbikus, ha autózik is, tök jó, ha arra buzdítják, hogy próbáljon ki ilyen játékokat is. Fiúknál úgyszintén. Itt nem a babázásra gondolok, hanem pl. arra, hogy ugye hagyományosan a nők szerepe a főzés. De az szerintem teljesen rendben van, ha egy kisfiút is bíztatnak arra, hogy játszon a kiskonyhában (az én fiam is szeret ott játszani), mert tényleg nem abban a korban élünk, ahol a konyha tabu egy férfi számára. Ha kicsi korban megszokja, hogy természetes dolog, ha egy fiú (férfi) főzőcskézik, akkor talán később sem várja el, hogy csak a felesége főzzön, mosogasson.

Mivel a mai világban a férfiak és a nők egyaránt dolgoznak, véleményem szerint jó, ha arra nevelik a gyerekeket, hogy a lányok is próbálkozzanak meg hagyományosan férfias dolgokkal, és a fiúk hagyományosan nőies dolgokkal. Mondom, itt arra gondolok, hogy ne legyen az autókkal való foglalkozás a fiúk privilégiuma, mint ahogy a konyhai dolgok se legyenek ismeretlenek a fiúknak. Ez szerintem totál rendben van. Amíg ez ésszerű keretek között marad. Kényszeríteni nem lehet, és nyilván nem is szabad, mert azzal úgyis az ellenkező hatást érik el.

2010. márc. 18. 23:04
 58/65 anonim ***** válasza:
53%

Ez van hogyha hagyjuk, hogy egy erőszakos kisebbség ránk (a többségre) ráerőszakolja a devianciáját.

És ez sajnos nem csak a melegekre igaz, más kisebbségek is sajnálatos módon sikerrel erőltetik ránk devianciáikat.

Ezt kellene legelsőnek megszüntetni.

A gyerek igen is tanulja meg, hogy ez a normális, ez a jó, és vannak a deviánsok akik ezért vagy azért másképp csinálják ... és az ROSSZ.

Nagyon kell itt az általánosba a Jobbik által protezsált erkölcs oktatást !

2010. márc. 19. 01:05
 59/65 anonim ***** válasza:
43%
Na, akkor itt vagyok én, aki meg akkor nem adná be a gyerekét az oviba, ha arra tanítanák a gyerekemet, hogy DEVIÁNS ez vagy az a viselkedés. Az én gyerekemet ne neveljék csőlátásra, mint amiről az utolsó írt! Nem értek egyet ennek az új törvénynek minden pontjával, de szerintem az ötlet jó, csak szokás szerint sz*rul valósítják meg. De az új nemzedék már remélhetőleg nem lesz ilyen mértékben előítéletes!
2010. márc. 19. 07:53
 60/65 anonim ***** válasza:
58%
Ez a törvény a legnagyobb baromság! Most őszintén ki akarja h a gyereke bu.zi legyen???? Pedig ez a törvény csak elősegíti ezt az egészet. Na látjátok ezért is szavazok a Jobbikra.
2010. márc. 19. 08:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!