Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a gyermekek...

Mi a véleményetek a gyermekek nevelését befolyásoló kormányhatározatról?

Figyelt kérdés

A gender - féle neveltetést bevezették az óvodákban, a kormány célja: Új /gender/ embert teremteni, akinek szabadsága legyen arra, hogy saját nemét és szexuális orientáltságát megválassza, akaratlagosan eldöntse, férfi vagy nő akar-e lenni, heteroszexuális, homoszexuális, leszbikus, biszexuális vagy transzszexuális.

Ez a vélemény a szabadságról és szexualitásról már a bölcsődétől kezdve kell hogy a gyerekeket befolyásolja – az UN, az EU, valamint az egyes országok kormányai akaratából.

[link]

Az óvodás nevelési program szerint már nem lehet beszélni apukámról, vagy anyukámról, hanem egyes, ill. kettes szülő jöhet szóba, a "papás-mamás" játék tilos kategóriába került, valamint "ki van adva" ha túl sokat babázik egy kislány, az óvónő vezesse át az autókhoz, és adjon a kezébe traktort, vagy hasonlót... még nevetségesnek is tűnhet, de "ki van adva", az "óvodai nevelési program változására" hivatkozva, és "mindenki félti a munkahelyét", úgyhogy elkezdték tenni ezt az óvónők.

2010. márc. 16. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
41%

"Berlin parádé? Riói karnevál? Na jó, én feladom, építsétek a hungarizmust nélkülem."

Építjük is! Mert ugye mi büdös nácik vagyunk, ahogy azt a TV-ben láttad. :)

És ha már ott ezt mondták, akkor hajjde úgy van!

2010. márc. 16. 12:59
 32/65 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem hungarizmus barátom! Nem érdekel engem a hungarizmus! Sz@rok rá! Engem az zavar, hogy miért kell a gyerekemnek látnia azt hogy két pasi vagy két nő csókolózik az utcán, miért kell azt látnia hogy egy fővárosban majdnem félmeztelen férfiak taperolják egymást a nagy melegfelvonuláson? miért? miért kell azt hirdetni ami természetellenes? Miért nem csinálnak olyan felvonulást, hogy felvonulnak egészséges házaspárok, és hirdetik, hogy milyen szép és jó az ha a férfi szereti a nőt, és a nő szereti a férfit?
2010. márc. 16. 13:00
 33/65 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 13:00

Azért nem, mert azzal nem lehet elpusztítani a normalitást.

2010. márc. 16. 13:01
 34/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a társadalom épp elég elfogadó. Már máshol elmondtam. A liberalizmus már elérte határait. Ha tovább jönnek a hülyeségeikkel, akkor azzal (ezzel) már átesnek a ló túlsó oldalára.

A férfi-nő kapcsolatnak nem egyetlen célja a gyerekvállalás, hanem ez TERMÉSZETES velejárója. Biológiai szempontból ezért alakulnak ki párkapcsolatok. Ha viszont erre esély sincs, akkor az nem normális. A meddőket ebbe ne vegyük bele, mert a kapcsolatuk olyan, mint más, nem meddő pároké. A szervi rendellenesség (meddők) nem említhető együtt a mentálissal (búzák).

Egyébként szerinted szép látvány egy vasalthajú identitászavaros piszkafa emos fiú? Mert ezzel csak ilyeneket gyártanának. Való igaz, akinek nincs meg a hajlama nem lesz búza, de mivel jobb egy töketlen anyámasszonykatonája?

2010. márc. 16. 13:06
 35/65 anonim ***** válasza:
80%
Ja, hogy meg kéne magyaráznom a gyermekemnek, hogy: Fiam, igen normális hogy a két bácsi csókolózik az utcán, fogadd el, ez teljesen normális. Na ezt már nem...
2010. márc. 16. 13:12
 36/65 anonim ***** válasza:
78%

Egy két éves kisfiú anyukájaként az a véleményem, hogy az első ovónőt, aki babát erőltet a fiam kezébe, orrba fogom verni.

A fiamnak már most is kialakult a nemi identitástudata. (Persze csak bölcsis szinten.) Tudja, hogy neki mije van a pelenkában, és azt is tudja, hogy a lányoknak mijük van. Felismeri a lányokat és a fiúkat, és törekszem is rá, hogy fiús ruhái legyenek. Babakorától autózik, motorozik, bütyköl. Így van ezzel a többi kis kétéves is a babaúszáson, ahová járunk. Micsoda beteg világ az, ahol nemtelen nyomorékokat akarnak nevelni a gyerekekből!? A nemi identitástudat kialakulása a gyerekek egészséges fejlődéséhez tartozik! Apa és Anya pedig nem ugyanaz, mint ahogy a szerepük sem ugyanaz a családban!!! Milyen jogon akarják megfosztani a gyerekeket az egészséges család képétől? Milyen pszichológiai tanulmányok előzték meg ezt a beteges kormányhatározatot?

Lehet, hogy ma a kislányok nem tudnak kereket cserélni az autón, de azért vannak a fiaink, hogy segítsenek nekik ebben! Nem szabad egy gyerek lelkébe ilyen ortombán belerondítani! Szülőként én a büdös életbe nem egyezem ebbe bele!!! És tudtommal a gyerekem nevelése még elsősorban az én hatásköröm...

A liberális okostojásnak meg üzenem, hogy olvasgasson gyermeklélektant, mielőtt ezt a gusztustalanságot a védelmébe veszi.

2010. márc. 16. 13:33
 37/65 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka, nagyon szépen elmondtad. Kíváncsi vagyok a 35%-os válaszára, nem kötekedésből, hanem komolyan! Remélem reagál!
2010. márc. 16. 13:35
 38/65 anonim ***** válasza:
77%

"Ja, hogy meg kéne magyaráznom a gyermekemnek, hogy: Fiam, igen normális hogy a két bácsi csókolózik az utcán, fogadd el, ez teljesen normális. Na ezt már nem..."

Pedig felkészülhetsz rá, hogy ez lesz. :)

A demokrácia olyan finomított diktatúra, ami nem törvényekkel és kötelezettségekkel irányítja a népet, hanem ráhangolással, átneveléssel.

De teszi ezt úgy, hogy az emberek közben észre sem veszik, csak annyit tudnak róla, hogy milyen jó nekünk, mert szabadok vagyunk. Közben pedig teljes szellemi rabszolgái a vezetőségnek.

2010. márc. 16. 13:37
 39/65 anonim ***** válasza:
71%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:33

Bárcsak minden nőnk ilyen lenne. :)

2010. márc. 16. 13:39
 40/65 anonim ***** válasza:
80%
majd ha a férfi szülni fog és szoptatni, na akkor beszélhetünk arról, h ne legyen neme valakinek... de amíg a nő hordja a szíve alatt a gyermekét majd egy évig, és ő táplálja a testével addig ő ANYA! És minden minden ember, aki méhhel és petefészekkel születik, leendő anyának és nőnek születik, és minden ember, aki herékkel és pénisszel, az férfinak és APÁNAK! Ezt a természt csinálta így, és nagyon is jól van így, ez olyan természetes velejárója az életnek, mint a születés, vagy a halál. Engem felháborít, hogy a gyerekemből mást akarnak majd nevelni, mint amit én. Én leszek az ANYJA, nem kettes vagy egyes szülő, és az én gyerekemet sneki ne nevelje másképp, mint ahogy én szeretném. Ha kisfiam lesz, akkor fiú lesz belőle, ha kislányom, akkor lány. Ez olyan undorító beleavatkozás az élet természetes rendjébe az állam részéről, mintha a Föld forgását akarnák megváltoztatni, vagy a Napra hőszabályozót szerelni... Istent játszanak ezek a mocskok???
2010. márc. 16. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!