Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eljöhet még az az időszak,...

Eljöhet még az az időszak, mikor visszasírod Kádárt?

Figyelt kérdés
Kádár rendszert értek Kádár alatt. de ténleg : anno mindenki dolgozott & nem volt hajléktalanság. Igaz sajtószabadság sem és nem is mondhattál akármit, mert az ÁVH letépte a körmeid. Ennek ellenére lehet még olyan nyomor itt, hogy visszasírjuk az ínséges Kádári időket?
2015. okt. 10. 21:59
1 2 3 4
 1/31 szántóvető ***** válasza:
97%
miről beszélsz?sírva alszok el mindennap,közben magnószalagról hallgatom a wartburg motorjának a hangját.
2015. okt. 10. 22:05
 2/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem dolgozott mindenki-kapun belüli munkanélküliség.

Volt már akkor is hajléktalan helyzet, de sikerült rejtve tartani. Az ÁVH csak Rákosi idején működött, Kádár más módszerhez nyúlt.

Nem hinném, h visszasírjuk Kádár rendszerét, akik vágynak utána, egyrészt kevesen vannak és inkább a fiatalságuk kívánják vissza.

2015. okt. 10. 22:08
 3/31 anonim ***** válasza:
88%

"anno mindenki dolgozott"

Inkább úgy mondanám, hogy mindenkinek volt munkahelye.

2015. okt. 10. 22:11
 4/31 anonim ***** válasza:
59%
Nem.
2015. okt. 10. 22:14
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a mostani rendszer is jó lenne, ha nem lopná szét az államot a sok mocsok.
2015. okt. 10. 22:19
 6/31 anonim ***** válasza:
84%
Én inkább azt a rendszert siratom, ami Magyarország lehetett volna 1990 után, ha normális emberek lakják.
2015. okt. 10. 22:21
 7/31 A kérdező kommentje:

"Nekem a mostani rendszer is jó lenne, ha nem lopná szét az államot a sok mocsok."

Igazából szerintem ez a rendszer hibája, hiszen az emberek most sem rosszabbak, csak a rendszer engedi ezt az előző viszont nem, azaz jobb volt ? :xD

2015. okt. 10. 22:23
 8/31 A kérdező kommentje:

"Inkább úgy mondanám, hogy mindenkinek volt munkahelye."

OK, de fizu is volt. Most tök mindegy, hogy egész nap dekkolt és kapott pénzt, mint most a teléemarketinges, aki lehúz egy csomó nyugdíjast a 800 ezres lámpával meg lábaskollekcióval, ez sem igazán munka mégis sokat keres, csak az a baj, hogy becsapja és elveszi a pénzét az idősektől -.-

2015. okt. 10. 22:25
 9/31 anonim ***** válasza:
51%

"Igazából szerintem ez a rendszer hibája, hiszen az emberek most sem rosszabbak, csak a rendszer engedi ezt az előző viszont nem, azaz jobb volt ? :xD"

Nem, a mostani, kapitalista rendszer lenne jó, ha nem lopnák az állam pénzét és rendes fizetések lennének.

2015. okt. 10. 22:26
 10/31 A kérdező kommentje:

"Én inkább azt a rendszert siratom, ami Magyarország lehetett volna 1990 után, ha normális emberek lakják."

Itt sosem laktak normális emberek, így ez utópia lett volna

2015. okt. 10. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!