Eljöhet még az az időszak, mikor visszasírod Kádárt?
Nem dolgozott mindenki-kapun belüli munkanélküliség.
Volt már akkor is hajléktalan helyzet, de sikerült rejtve tartani. Az ÁVH csak Rákosi idején működött, Kádár más módszerhez nyúlt.
Nem hinném, h visszasírjuk Kádár rendszerét, akik vágynak utána, egyrészt kevesen vannak és inkább a fiatalságuk kívánják vissza.
"anno mindenki dolgozott"
Inkább úgy mondanám, hogy mindenkinek volt munkahelye.
"Nekem a mostani rendszer is jó lenne, ha nem lopná szét az államot a sok mocsok."
Igazából szerintem ez a rendszer hibája, hiszen az emberek most sem rosszabbak, csak a rendszer engedi ezt az előző viszont nem, azaz jobb volt ? :xD
"Inkább úgy mondanám, hogy mindenkinek volt munkahelye."
OK, de fizu is volt. Most tök mindegy, hogy egész nap dekkolt és kapott pénzt, mint most a teléemarketinges, aki lehúz egy csomó nyugdíjast a 800 ezres lámpával meg lábaskollekcióval, ez sem igazán munka mégis sokat keres, csak az a baj, hogy becsapja és elveszi a pénzét az idősektől -.-
"Igazából szerintem ez a rendszer hibája, hiszen az emberek most sem rosszabbak, csak a rendszer engedi ezt az előző viszont nem, azaz jobb volt ? :xD"
Nem, a mostani, kapitalista rendszer lenne jó, ha nem lopnák az állam pénzét és rendes fizetések lennének.
"Én inkább azt a rendszert siratom, ami Magyarország lehetett volna 1990 után, ha normális emberek lakják."
Itt sosem laktak normális emberek, így ez utópia lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!