Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik Titok? Hogy is van ez?

Jobbik Titok? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

A Fidesz propagandaanyagot osztogat a gyűlés résztvevői között.

[link]

2010. márc. 15. 16:33
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Mellesleg a lepontozásért örök hálám. Már nem először tapasztalom meg, hogy vita helyett csak negatív pontokra méltatnak...
2010. márc. 17. 15:26
 52/59 anonim ***** válasza:

Nem zavar teged az az apro dolog hogy szeles mosolyt varazsolsz az orcamra?

Ezen a kerdesen fajditod a fejed?Inkabb fuss,mennj kapmanyolni a Jobbik ellen,eddig ezt tetted tedd ezutan is magyarok szegyene.

2010. márc. 17. 15:31
 53/59 anonim ***** válasza:

15:31:

Azért egy magyar nyelvű billentyűzetre igazán futhatná neked is, hazafi! Azt meg, hogy ki hoz szégyent a magyarságra, hálistennek nem te fogod eldönteni.

Ha rendesen megtanultad volna a történelmet, és magyar írókat és költőket is olvasnál a Kuruc mellé, akkor talán megjönne az eszed, meg a hozzád hasonlóaknak is...

Az a baj, hogy csak a nagy mellényetek van, de tudásotok szinte semmi.

2010. márc. 17. 15:42
 54/59 anonim ***** válasza:
Ezt mintha mar hallottuk volna az elmult idoszakban vagy 4-5 ezerszer.Unalmas.Talalj ki valami ujat.
2010. márc. 17. 15:49
 55/59 anonim ***** válasza:

15:49:

Attól még, hogy nem újdonság, hogy tudatlanok és műveletlenek vagytok, attól még, sajnos, igaz.

Hazafit játszani, fakarddal a kezedben, és valóban hazafiként viselkedni, csatázni, és végül háborút nyerni közel sem ugyanaz.

2010. márc. 17. 15:53
 56/59 anonim ***** válasza:
Ne faraszd magad mert nem tudsz meggyozni.Foglalkoztass valaki mast.Peldaul a mai napig Mszp-t istenito szavazoval.Azokat talan at tudod "partoltatni"a te oldaladra de minket nem fog sikerulni.Akkor lennek buta ha hinnek a te olcso beszedednek.
2010. márc. 17. 16:08
 57/59 anonim ***** válasza:

16:08:

Tudom, hogy nem tudlak meggyőzni, és hogy hová kívánod az érveimet...

A szektásokat sem lehet meggyőzni arról, hogy ők gondolkodnak rosszul. A vezetőjük szavára még tömeges gyilkosságot/öngyilkosságot is képesek elkövetni... Ja, és szerintük is övék az egyetlen, örök és üdvözítő út... Az utcát járva térítenek, de valódi érvek helyett csak néhány, a vezetőik által a szájukba rágott mondattal képesek a többi emberhez szólni.

Pont ilyenek vagytok ti is.

Nem is foglalkoznék veletek, ha nem botlenék mindenütt a ti Fideszt szapuló, önmagát ismételgető, vitára képtelen csapatotokba. De mivel minden kérdést pár hozzászólással eltereltek a "Jobbik az isten" téma felé, így kénytelen vagyok reagálni rátok. Legalább az, aki még nem szektás lássa, milyenek is vagytok valójában...

2010. márc. 17. 22:55
 58/59 A kérdező kommentje:
Emberek! Nyugi van! Ezt a kérdést azért nyitottam, hogy nézzétek meg a lemezt, nem azért hogy egymást szapulja a magyar, mert más nézetei vannak! Szerintem inkább rakjátok be a letöltésbe a cuccot, amíg elérhető! Én most végeztem vele, és megérte megnézni. Sok új dolgot tudtam meg a Jobbik "titkáról".
2010. márc. 17. 23:22
 59/59 A kérdező kommentje:
2010. márc. 17. 23:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!