Jobbik Titok? Hogy is van ez?
Attól undorodtam meg, ahogy a Fidesz az elmúlt időben ostorozza a Jobbikot, akiket egyáltalán nem ítélek el.
A lemez volt a csúcsa. A kezdet Bayer kocsmaszagú írása volt.
én nem mert pártfüggetlen vagyok:)
de a jobbik nem fogja megnyerni a választásokat.
MIÉP is így indult anno, 2szer annyian voltak mint az mszp gyűlésén aztán most hol vannak?:) egyáltalán hol voltak?
Már megbocsáss, kérdező, de a pocskondiázást a Jobbik kezdte, nem a Fidesz.
A Fidesz nem mondott egyetlen bántó szót a Jobbikra éveken keresztül, nem "határolódott el" tőle, amiért kapott is az arcára rendesen a többi parlamenti párttól, nem támadta a Jobbikot, egyszerűen csak nem foglalkozott vele. Miközben a Jobbik már az alapító okiratában elzárkózik a Fidesztől, és a kezdetektől fogva zsidóbérenc likud-szövetségesként emlegeti a Fideszt a hozzá közel álló honlapokon.
Én Fidesz-szimpatizáns vagyok, és hidd el, az utóbbi időben sokkal több támadást kapok a Jobbik-szimpatizánsoktól, mint akár az MSZP-sektől... Minden vagyunk, csak emberek nem a Jobbikosok szemében. Hazaárulóznak, zsidóznak, szidnak, ahol érnek bennünket, és nyíltan a mi szavazóinkat akarják az EP-választások óta.
Ezek után, kérdem én, mi alapján várják el, hogy még most is csendben, lehajtott fejjel tűrjük el a pocskondiázásukat? Már rég nem ugyanazon az oldalon állunk, és ez nem a Fidesz hibája. Több ideológiai átfedés van ma már egy MSZP-szavazó, meg egy Jobbikos gondolatmenetében, mint egy Jobbikoséban és egy Fideszesében.
Azt hiszik, övék az egyetlen igaz út. Higgyék. Nekünk nincsen szükségünk rájuk. De azért ajánlom, hogy olvasgasd sokat a Kurucot, meg a Barikádot, mielőtt odaadod nekik az x-edet. Ott megláthatod, milyen is számukra a "szép, új világ".
Ha majd a Fideszes önkormányzat becsap, átver, majd gyakorlatilag kisemmiz, majd azután beszélj csodatévő Fideszről. Tatabányáról beszélek és Bencsik Jánosról. Arról a Bencsik Jánosról aki a TV-ben azt mondja, hogy nem lesznek iskolabezárások, és a jelenlévőket is megakadályozzák. És mik a tények? Bencsik János aláírta Komárom Esztergom Megye legjobb szakközépiskolájának megsemmisítését. Ez csak Tatabánya.
Ki kezdte ki kezdte...
Nem lehet eldönteni. Nem a Jobbik nézte végig a parlamentben a ország kifosztását.
Mirol beszelsz 66.
Miert szerinted a Fidesz azert pocskondiazza a Jobbik-ot mert ovodas mulatsagot jatszanak?
A kulobseg hogy a Jobbik igazat mond es joggal beszel,a Fidesz meg hallgasson mert az mszp-nek a cinkosa es csak azert pocskondiazik mert fel az elszamoltatastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!