Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik Titok? Hogy is van ez?

Jobbik Titok? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

A Fidesz propagandaanyagot osztogat a gyűlés résztvevői között.

[link]

2010. márc. 15. 16:33
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
49%
Kivancsi vagyok mit talatak ki megint.Rosszul hangzik,valoszinuleg a Jobbikot szapuljak benne meg ijesztgetnek.De majd kideritem:)
2010. márc. 15. 17:00
 12/59 A kérdező kommentje:

Attól undorodtam meg, ahogy a Fidesz az elmúlt időben ostorozza a Jobbikot, akiket egyáltalán nem ítélek el.

A lemez volt a csúcsa. A kezdet Bayer kocsmaszagú írása volt.

2010. márc. 15. 17:02
 13/59 anonim ***** válasza:
72%
50 ezer ember volt a Jobbik gyűlésen :)
2010. márc. 15. 17:03
 14/59 anonim ***** válasza:
15%
70 %-os te ápr 11.én össze fogsz omlani lelkileg.
2010. márc. 15. 17:06
 15/59 anonim ***** válasza:
56%
Mjad meglátjuk ki omlik össze...;)
2010. márc. 15. 17:08
 16/59 anonim ***** válasza:
17%

én nem mert pártfüggetlen vagyok:)

de a jobbik nem fogja megnyerni a választásokat.

MIÉP is így indult anno, 2szer annyian voltak mint az mszp gyűlésén aztán most hol vannak?:) egyáltalán hol voltak?

2010. márc. 15. 17:10
 17/59 anonim ***** válasza:
18%

Már megbocsáss, kérdező, de a pocskondiázást a Jobbik kezdte, nem a Fidesz.

A Fidesz nem mondott egyetlen bántó szót a Jobbikra éveken keresztül, nem "határolódott el" tőle, amiért kapott is az arcára rendesen a többi parlamenti párttól, nem támadta a Jobbikot, egyszerűen csak nem foglalkozott vele. Miközben a Jobbik már az alapító okiratában elzárkózik a Fidesztől, és a kezdetektől fogva zsidóbérenc likud-szövetségesként emlegeti a Fideszt a hozzá közel álló honlapokon.

Én Fidesz-szimpatizáns vagyok, és hidd el, az utóbbi időben sokkal több támadást kapok a Jobbik-szimpatizánsoktól, mint akár az MSZP-sektől... Minden vagyunk, csak emberek nem a Jobbikosok szemében. Hazaárulóznak, zsidóznak, szidnak, ahol érnek bennünket, és nyíltan a mi szavazóinkat akarják az EP-választások óta.

Ezek után, kérdem én, mi alapján várják el, hogy még most is csendben, lehajtott fejjel tűrjük el a pocskondiázásukat? Már rég nem ugyanazon az oldalon állunk, és ez nem a Fidesz hibája. Több ideológiai átfedés van ma már egy MSZP-szavazó, meg egy Jobbikos gondolatmenetében, mint egy Jobbikoséban és egy Fideszesében.

Azt hiszik, övék az egyetlen igaz út. Higgyék. Nekünk nincsen szükségünk rájuk. De azért ajánlom, hogy olvasgasd sokat a Kurucot, meg a Barikádot, mielőtt odaadod nekik az x-edet. Ott megláthatod, milyen is számukra a "szép, új világ".

2010. márc. 15. 17:13
 18/59 A kérdező kommentje:
Igen, csak Csurkát a médián keresztül nagyon könnyű lejáratni. Ezt láthattuk. Vonát nem lehet. Ezért is vetikbe - szerintem - ezt a csodalemezt. Még egyszer írom, nekem nincs meg a lemez. Ha megszerzem felrakom.
2010. márc. 15. 17:14
 19/59 A kérdező kommentje:

Ha majd a Fideszes önkormányzat becsap, átver, majd gyakorlatilag kisemmiz, majd azután beszélj csodatévő Fideszről. Tatabányáról beszélek és Bencsik Jánosról. Arról a Bencsik Jánosról aki a TV-ben azt mondja, hogy nem lesznek iskolabezárások, és a jelenlévőket is megakadályozzák. És mik a tények? Bencsik János aláírta Komárom Esztergom Megye legjobb szakközépiskolájának megsemmisítését. Ez csak Tatabánya.

Ki kezdte ki kezdte...

Nem lehet eldönteni. Nem a Jobbik nézte végig a parlamentben a ország kifosztását.

2010. márc. 15. 17:19
 20/59 anonim ***** válasza:
70%

Mirol beszelsz 66.

Miert szerinted a Fidesz azert pocskondiazza a Jobbik-ot mert ovodas mulatsagot jatszanak?

A kulobseg hogy a Jobbik igazat mond es joggal beszel,a Fidesz meg hallgasson mert az mszp-nek a cinkosa es csak azert pocskondiazik mert fel az elszamoltatastol.

2010. márc. 15. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!