Jobbik Titok? Hogy is van ez?
Tegnapi 16:25-ös:
Látod, itt mérhető le az, hogy mennyire elfogultak vagytok a pártotokkal szemben. Amíg úgy tűnt, hogy a CD-t a Fidesz készítette, addig olyanokat írtatok, hogy (idézem):
"Ezért fel lehetne oszlatni a fideszt. Az ilyesmi tiltott a legszigorúbban."
"csak fél a jobbiktól a fidesz..meg úgy kb mindenki..ezért találnak ki ilyen fiktív dolgokat."
Még azt sem tudtátok, mi van a CD-n, de máris megindult a szapulás. Most meg, hogy fordult a kocka, és kiderült, hogy Jobbikos anyagról van szó, már rögtön (idézem):
"nagyon buszke vagyok a Jobbik szimpatizansokra hogy segiteni akarnak felnyitni a sok eltevedt fideszes szemeket".
Ennyit rólatok, meg az objektivitásotokról.
Tegnap 20:50-nek:
Igazán bájos, ahogy síkhülyézel, kedves jól tájékozott barátom, de te tudod rosszul a dolgokat. Íme egy link az Öko-oviról:
Kerek perec le van írva benne, hogy Úniós forrásból (is) épült. Tudod, a takarékos energiagazdálkodás most kulcsfontosságú az EU-ban, azért arra bőven van még elnyerhető keret. Lehet, hogy ezt elfelejtették megemlíteni a Kurucon, ezért nem tudsz róla.
Tegnapi 20:50:
Itt megtalálod a többi infót is arról, miből fejlődik Rákosmente, ahol élek.
A második bekezdésben találod a lényeget:
"Riz Levente polgármester bevezetőjében elmondta: modern kertvárost építenek, munkájuk keretét a választási program és az általuk készített városfejlesztési koncepció határozza meg. A ciklus kezdetén létrehozták az EU-pályázati irodát, az elmúlt két évben közel 1,5 milliárd forint fejlesztési pénzt nyertek útépítésre, felújításra, P+R parkolókra, akadálymentesítésre."
Ha nem hiszel nekik, javaslom, érdeklődj tőlük levélben, hogy honnan kaptak ők pályázati pénzeket, ha - szerinted - nem is járt volna nekik. Mert a beruházások folyamatosan valósulnak meg, tehát úgy tűnik, az Únió nem úgy gondolja a dolgot, mint te. :)
{{En vagyok a 16.25.-os}}
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:21
Azokat a valaszokat nem en irtam te suket nyomozo.De varj belinkelem mit irtam en elotte.
Ezt irtam en.
"Kivancsi vagyok mit talatak ki megint.Rosszul hangzik,valoszinuleg a Jobbikot szapuljak benne meg ijesztgetnek.De majd kideritem:)"
Mosolygo jellel a vegen.Tehat nem tudtam mi van rajta,kicsit paraztam hogy kitalaltak megint valamit.De mikor kiderult{habar ez nem hivatalos},hogy mi van rajta nagyon megorultam.Nem art a tajekazatlanokat tajekoztatni arrol hogy mi a is Jobbik, mirol szol ,honnan indult es nem csak a ti suket hazugsagaitokat hallgatni.
Es ezutan irtam ezt:
"nagyon buszke vagyok a Jobbik szimpatizansokra hogy segiteni akarnak felnyitni a sok eltevedt fideszes szemeket".
Ugyhogy sajnallak de nyomozasod kudarcba fulladt.
Nyelvtani oktatasodat vettem,jelentem a tenyeken nem valtoztat.
Szebb Jovot!
15:18:
Ezzel csak az a baj, hogy aki dicső hazafi létére a nyelvtant sem érti, annak könnyű félremagyarázni bármilyen magyar beszédet, vagy felszólalást. És lám, már hőbörög is a sok magyar ember, miközben csak egy adott szöveget értelmezett félre. (És itt most nem feltétlenül az Őszödi beszédre gondolok, mert azt bizony csak nehezen lehet félremagyarázni, bár némelyeknek még ez is sikerült, így lett belőle "igazságbeszéd"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!