Jobbik Titok? Hogy is van ez?
17:20:
Az elfogultságod olyan mértékű, hogy csodálom, hogy egyáltalán látod tőle a monitort!
Persze. Amit a Jobbik mond, az mind szentírás, amit a Fidesz állít, az mind hazugság. Slussz. Itt ki is merül a tudásod.
Szeretem ezt a sok ABSZOLÚT NEM AGYMOSOTT vitapartnert. :)
Kérdező:
Nálunk is már egy ideje Fideszes a polgármester (Bp. XVII. kerület), és óvodák nyílnak (többek közt az Öko-ovi, ami országos szinten is kuriózum), meg bölcsödék, és újtják az utakat, buszsáv épül, meg új városközpont, és még sorolhatnám napestig. Engem nem csapott be a Fidesz. Ha nálatok bezárt egy iskola, az sajnálatos, de talán meg kellene vizsgálni az okát. Ezt én így, innen nem tudom megítélni, de nem hiszem el, hogy a saját programjuk ellen mennének. Bezárt egy iskola, értem, na de mi történt még?
Igen,pontosan.
Azok utan {csak nezzuk 12 evre}hogy 4 evig kormanyoztak es 8 evet ultek az ellenzekben,hazudtak es loptak az mszp-t tamogattak?Igen ponosan igy latom.
Nem hiszunk nekik tovabb...
Azt pedig, hogy ki kezdte, könnyű eldönteni. Nézd meg a Jobbik alapító okiratát!
A helyzet azóta durvult el mégjobban, mióta Orbán nem állt a Jobbik-tömeg mellé 2006-ban, és nem vezette maga is a rendőrök ellen, meg gyújtogatni a saját szimpatizánsait. Ezért lettünk mi hazaárulók. De azt hiszem, ettől a tudattól még fogunk tudni aludni!
Az Mszp-gyulesen 1500-an voltak.
A Fidesz-gyulesen 14.000
A Jobbik-gyulesen 50.000
Lehet hogy igazam van?Nem hisznek mar az emberek nekik ennyi hazug ev utan....
De abban is biztos vagyok hogy az a 14000 fideszes kozul 13990 nem tudja hogy a Fidesz az mszp-segitve megszavazta 2009-dec-ben a titkositasok meghosszabbitasat.
Teszunk rola hogy megtudjak,ne eljenek hazugsagban.
17:31:
Nem is kell ennél mélyebben megpróbálnod átlátni a politikát, elég, ha mások magyarázatait a magadévá teszed.
Ha mindenki azt mondja, hogy a Fidesz lop, hát lop. (Bizonyíték nem kell, minek az.) Ha mindenki szerint csak ültek, és nem csináltak semmit ellenzékben, azt is el kell hinni. (Mégis, mit csináltak volna? Az ellenzék attól ellenzék, hogy kisebbségben van, tehát gyakorlatilag nem tud megszavazni semmit. Legalábbis demokráciában nem.)
Ha mindenki szerint ugyanolyan a Fidesz, mint az MSZP, akkor az is úgy van. (Biztos csak megjátszák az ellenzéket, elvégre annak sok értelme van... "Ezért fizetik őket Izraelből...")
Na sebaj! Mivel szavazójogot nem intelligenciateszthez kötve kap a magyar, így aztán mindig lesznek a 17:31-hez hasonlók. Azért, hálistennek, ők vannak kevesebben. :)
Olyanok itt egyesek, mint a szektások. Minden áron hisznek valamiben, és számukra csak az az igaz út, még akkor is, ha ésszerűtlen, vagy mellőzi a racionalitást. Meg akarják menteni a mi lelki üdvünket, és mérgesek, ha nem sikerül nekik...
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:30
Örülök, hogy nálatok ilyenek történtek. :)
Csak egy apró kérdésem van... miből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!