Szívtelen vagyok, ha ez jut az eszembe a vízbe fulladt bevándorlókról?
A FIDESZ-nek meglepő módon igaza van, ezek az emberek tényleg nem veszély elől menekülnek, hanem többnyire egy biztonságosnak mondható menekült táborból az életüket veszélyeztetve vándorolnak nyugatra jobb élet reményében.
Szinte elhanyagolható azoknak a száma, aki közvetlenül Szíriából menekül a tengeren át. Az emberek többsége török menekülttáborból indul Leszbosz szigetére.
Habár Szíriában nem jartam de sokat jartam Jordániában. Ott egy arab feleségnek jár a manilai cseléd. Lehetőleg kettő. Szíreknek sem lehetett ez máshogy. Majd jott sz égés es kiderült, higy egy fizetésből menekültként nem jár a cseléd. Felháborodtak éppen úgy, mint amikor be kellett volna tartaniuk az eleő EU-s szabály betolakodva az országba.
Ismerem a fajtájukat. Együtt dolgoztam jónéhánnyal. Engem nem ültetnek fel mint a balosokat akik tapsikoltak "welcome refugees"! 10 percen belül felmondott egy kollegám mert a főnök másik laborba akarta tenni és ő ezen megsértődött. Nem mas munkakörbe, hanem egy masik helységbe ami ugyan olyan jó volt. De neki kellett egy ablak Mekka felé davenolni napi 5x a munkahelyen.
Inváziós hadsereg vesztesége engem nem érdekel.
Szívtelen vagy ha a FIDESZ jut róla eszedbe!
Viccet félretéve.
Ők is megmondták hogy nekik nem elég a biztonságos ország, nekik gazdag ország kell, ahol szerintük eltartják őket.
ez olyan, hogy ha mi magyarok fognánk a sátorfánkat és elindulnánk az USA-ba, mondjuk úgy milliós tömegekben, és illegálisan árasztanánk el az egész USA-t.
kutyát nem érdekelné, ha pár ezren bele fulladnának az óceánokba, mivel semmi másért nem mennénk oda, csak a szociális juttatásért.
ugyanis ahogy az afgánok, pakisztániak, kurdok, bangladesiek stb, sem menekülnek semmi elől, csak a csövesség elől, úgy mi magyarok sem menekülnénk háború elől.
és nem csak a Fidesznek van ebben igaza, hanem Európa szerte sok millió ember megmondta már ezt, csak amíg ilyen nagy liberális és demokratikus langyos foslében kevergetik magukat az EU vezetők, addig nem lesz semmi változás.
Ezek teljesen más értékrendű emberek. Ha Szíriát elhagyták, ott már biztonságban vannak. Gondolom nem lehet irigylésre méltó az élet egy törökországi menekülttáborban, de Istenem, nekem mindkét nagyapám megjárta a Don - kanyart meg az orosz fogságot - mi is szívtunk eleget annó.
Belefullad a tengerbe a kisgyerek, mert annyira menekül Törökországból az EU -ba. Azért gondolkozzunk el. Törökország életszínvonala és a viszonyai nem vetekszenek a nyugat - európaival, de azért nem is életveszélyesek, több ízben jártam ott. Nekem is van egy 21 hónapos kislányom, én ha menekült lennék, amíg én élnék, ő is élne. Nem vágnék neki a tengernek egy olyan országból, ahol nincs veszélyben az életem.
Eldobálják az ételt, ha nem halal (mint a zsidóknál a kóser) ne vicceljünk már...Nagyapáink megették a fagyott lóhúst, meg a penészes kenyeret a háború alatt.
Nem vagy szívtelen.
Emlékszel arra a fényképére ami bejárta a világot amikor egy gusztustalan arab zsírfejű belökött egy vadidegen arab nőt és gyereket a sínek közé? Nem mehetett tovább "szegényke" és nekikezdte csinálni a feszkót!
Ugyan igy csinálja a feszkót az egész balos-liberális média a megfulladt gyerekkel. Egy embercsempész kölyke volt aki egy fuvart most azert nyomott le, hogy vigye a családot is azutan, hogy eleget bűnözött. Életveszélyben akkor volt amikor nekiindult a tengernek nem Isztambulban ahol éltek.
A hipszter hozzászólása se semmi fent. Hogy nyomod a kormány propagandát. Nyomja itt a liberális hazugságait amelyet csak nehány villában lakó hipszter nyal már csak be. Semmifele kormány propaganda nem kell ahhoz, hogy lássad azt a mocskot amit maguk mögött hagytak a betolakodók. Plusz ezek 2/3-a nem is arab és főleg nem szíriai. Dehát ha a fejét meg mindig befele dugja Gyurcsány hátsójába, akkor persze hogy nem lát kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!