Sertésből készült konzervet adott a bevándorlási hivatal a muszlim menekülteknek. Szerintetek is felháborító?
Szerintem le kellene rombolnunk a templomainkat is mert az is sérti a menekültek vallását, és építhetnénk mecseteket a helyükre.
Kíváncsi lennék, hogy a sok ruha, sátor, hálózsák - egyéb adomány - mennyi sertéshúst tartalmazhat, hiszen azokat is eldobálják.
(A magyar nagymama meg gyűjti össze a szétdobált gyerekruhákat a kisunokájának, hogy az ne fagyjon meg télen. De hát ő magyar, az a baloldalt nem érdekli, csak az illegális bevándorlók, azok a szentek.)
Nekem talán van egy kis rálátásom a dologra.
Én sem eszek disznóhúst a vallásom miatt. Én inkább eszek normálisabb kaját, sajnálom (vannak az emberek között válogatósak, ezt tudomásul kell venni)!
Iskolai menzán 6 évig sertéshúsmentes kaját kaptam. Első két osztályos koromban, szépen "félreraktam" a sertéshúst a tálcára és megettem a rizst magába. Később felajánlották, hogy tudnak adnak sertéshúsmentes szolgáltatást. Nem követelőztem, hanem megkérdezték, hogy van-e valamitől ódzkodásom. Én azt mondtam, hogy disznóhúst nem eszek. Ennyi. Tudjátok ez is olyan, mikor valaki majdnem szomjanhal és alkoholt adsz neki. Én semmiképp sem innám meg. Én kérek ezekből a dolgokból.
Tiszteletben tartom a magyar emberek étkezési szokásait, úgyanezt fordítva is elvárom úgy hogy én nem kérek sem a disznóhúsból, sem a szalonnából, sem a kolbászból, sem az alkoholból, sem a pálinkából!
Köszönöm!
"(A magyar nagymama meg gyűjti össze a szétdobált gyerekruhákat a kisunokájának, hogy az ne fagyjon meg télen. De hát ő magyar, az a baloldalt nem érdekli..."
...és a magyar nagymama persze a csúnya balodal miatt fog éhenhalni a hidegben nem ám azok miatt akik szent fogadalmukhoz híven vezetik a kánaánba az országot.
Hülyék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!