Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sertésből készült konzervet...

Sertésből készült konzervet adott a bevándorlási hivatal a muszlim menekülteknek. Szerintetek is felháborító?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem le kellene rombolnunk a templomainkat is mert az is sérti a menekültek vallását, és építhetnénk mecseteket a helyükre.

2015. szept. 29. 08:43
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Neked legyen igazad kedves 25. válaszoló! :D
2015. szept. 29. 14:43
 22/38 anonim ***** válasza:
91%

Kíváncsi lennék, hogy a sok ruha, sátor, hálózsák - egyéb adomány - mennyi sertéshúst tartalmazhat, hiszen azokat is eldobálják.

(A magyar nagymama meg gyűjti össze a szétdobált gyerekruhákat a kisunokájának, hogy az ne fagyjon meg télen. De hát ő magyar, az a baloldalt nem érdekli, csak az illegális bevándorlók, azok a szentek.)

2015. szept. 29. 15:35
 23/38 anonim ***** válasza:
25%

Nekem talán van egy kis rálátásom a dologra.

Én sem eszek disznóhúst a vallásom miatt. Én inkább eszek normálisabb kaját, sajnálom (vannak az emberek között válogatósak, ezt tudomásul kell venni)!

Iskolai menzán 6 évig sertéshúsmentes kaját kaptam. Első két osztályos koromban, szépen "félreraktam" a sertéshúst a tálcára és megettem a rizst magába. Később felajánlották, hogy tudnak adnak sertéshúsmentes szolgáltatást. Nem követelőztem, hanem megkérdezték, hogy van-e valamitől ódzkodásom. Én azt mondtam, hogy disznóhúst nem eszek. Ennyi. Tudjátok ez is olyan, mikor valaki majdnem szomjanhal és alkoholt adsz neki. Én semmiképp sem innám meg. Én kérek ezekből a dolgokból.

Tiszteletben tartom a magyar emberek étkezési szokásait, úgyanezt fordítva is elvárom úgy hogy én nem kérek sem a disznóhúsból, sem a szalonnából, sem a kolbászból, sem az alkoholból, sem a pálinkából!

Köszönöm!

2015. szept. 29. 18:32
 24/38 anonim ***** válasza:
22%
*nem kérek ezekből a dolgokból
2015. szept. 29. 18:54
 25/38 anonim ***** válasza:
64%
Aki éhes az nem válogat ennyire!
2015. szept. 29. 20:02
 26/38 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az alkoholt és az ételt nem kellene egy lapra tenni! Én se iszok alkoholt,de enni kell! Aki éhes nem foglalkozik vele mit eszik! Nyilván ha valaki allergiás valamire az más.... Akkor ne dobja ki ha nem eszi meg!,
2015. szept. 29. 22:21
 27/38 anonim ***** válasza:
40%
A hasonlat már csak azért sem jó, mert az alkohol dehidratáló hatású, szóval ha valaki alkoholt ad egy szomjhalál küszöbén álló embernek, azzal kvázi megöli. Az ellenőrzött helyről származó sertéshús vagy bármilyen más élelmiszer fogyasztásába nem lehet belehalni.
2015. szept. 30. 10:38
 28/38 Gina Lollobrigida ***** válasza:
7%

"(A magyar nagymama meg gyűjti össze a szétdobált gyerekruhákat a kisunokájának, hogy az ne fagyjon meg télen. De hát ő magyar, az a baloldalt nem érdekli..."

...és a magyar nagymama persze a csúnya balodal miatt fog éhenhalni a hidegben nem ám azok miatt akik szent fogadalmukhoz híven vezetik a kánaánba az országot.

Hülyék

2015. szept. 30. 11:44
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom egy magyar szülő,bármelyik országba megy,magyarnak neveli a gyermekét. Nyilván egy külföldi ember se a vallásáról se a kultúrájáról nem fog lemondani, csak azért mert neked/nektek nem tetszik. Sajnálom.
2015. okt. 2. 17:45
 30/38 Gina Lollobrigida ***** válasza:
73%
Akkor meg meg menjen vissza a p+csába ahonnan jött. Senkinek nem hiányzik ide ez a sok bunkó barbár, aki hajingálja a zabálnivalót amit kapott. Hozzon magával kaviárt. Olyan pofátlan állatok mint a cigányok. Azoknak sem jár semmi legföljebb a pofájuk. Súlyos hiba volt ide egyet is beengedni ezek közül a vadbarmok közül
2015. okt. 2. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!