Sertésből készült konzervet adott a bevándorlási hivatal a muszlim menekülteknek. Szerintetek is felháborító?
Szerintem le kellene rombolnunk a templomainkat is mert az is sérti a menekültek vallását, és építhetnénk mecseteket a helyükre.
nehéz jót tenni a kedves menekült urakkal,na.
a kérdésre válaszolva:nem felháborító,mivel szárnyas volt ráírva,ezért - ahogy nekem se - nyilván a bevándorlási hivatalnak sem jutott eszébe,hogy tartalmazhat sertészsír meg sertésbőrt.régóta mondom már,de európában csak annak van helye,aki képes elfogadni,hogy ez nem közel-kelet.a tudtukra kell adni,hogy európa csak akkor vendégszerető,ha betartják az európai játékszabályokat.aki tényleg jobb életet akar és békében élni,az be fogja tartani.aki pedig nem,azt várja ázsia vagy afrika
Azért ahhoz nem kell ám sok ész, hogy kiszotarazza valaki a sertés szót. Épeszű ember, aki vallási vagy egészségügyi okból neme sziklás valamit, mindig felkészül hogy hogyan irjak/mondják az adott dolgot abban az országban, ahol épp van.
Nem kell lerombolni semmit. Ész az nem sok jutott neked se, kérdező. Ha valaha itt háború lesz, te maradsz meghalni vagy mentem magad és a csaladodat külföldre?
Teljesen, egész éjszaka nem tudtam aludni.
Nem értem miért nem adnak nekik lucernát?
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a vitya hátsó kertjében épült pénzkidobás jobban zavar.
De én már csak ilyen magyarellenes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!