Szerintetek már elkezdődött? "Lángokban áll a legnagyobb londoni mecset"
Ez már a bevándorlás ellenes dolognak tudható be?
Így tiltakozhatnak a Londoniak, hogy nem kérnek több muszlimból?
Úgy érzem ez még csak a kezdet, egyre több ilyen várható Európa szerte...
A lényeg, hogy egymásnak legyenek ugrasztva a muszlimok és keresztények (illetve akik annak hiszik magukat).
Mert ameddig veszekszik e két kultúra addig könnyű rajtuk uralkodni.
Ez nem lehet igaz, ezt nem hiszem el!
A kurucinfó és a jövőnk.info.ru azt mondta, hogy ezek ellepnek minket és mind meghalunk és nem tudjuk őket megállítani, már nincs remény és teljesen végünk és semmiféle ellenállás nem lesz a muszlimokkal szemben, mert az európaiak semmit nem tesznek, erre felgyújtanak egy mecsetet?
Hát de akkor mi lesz a rettegéssel, hogy mind meghalunk és megölnek minket a muszlimok? Én ezt nem értem, segítsetek!
"A lényeg, hogy egymásnak legyenek ugrasztva a muszlimok és keresztények (illetve akik annak hiszik magukat).
Mert ameddig veszekszik e két kultúra addig könnyű rajtuk uralkodni."
Akkor a kuruc.info és a többi szél-jobber oldal bőven többet segített a szabadkőműveseknek, mint a teljes ballib média, mivel folyton ők hergelik a keresztyéneket a muszlimok ellen, pl ilyen cikkekkel:
azt ne mond, hogy ennek a célja nem az indulatkeltés...
7: Én erre csak annyit mondanék, hogy ha a "ballib" média hitelesen tájékoztatott volna, akkor nem lett volna egyáltalán értelme elindítani a Kuruc.infót. De mivel azon az oldalon is csak a valóság elferdítése és csúsztatások tömkelege ment éveken át, kellett egy hiánypótló oldalt csinálni.
Aztán azóta már persze ott is megy a csúsztatás (ellenkező előjellel), de már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!