Magyarországon, Ausztriában, Németországban, Svédországban akiknek elfogadják a menekült státuszát, az kap ingyen lakást az államtól?
A németek ilyen konténerházakat építenek a menekülteknek, itt egy kép róluk: [link]
A svédekhez is mennek olyan szegény szerencsétlen véres háborúk elől menekülők akiknek nem elég jó ez a lakás és ott gondolom komolyabb az ellátás meg a pénz is amit kapnak bár már olyat is hallottam, hogy még feljebb mentek a finnekhez is. Lehet úgy lesz vége a menekültproblémának, hogy sehol sem lesz az ígért ház kocsi pénz és kisétálnak a világból.
belul is mutattak a kontenerhazat 2 -2 emeletes agy volt egy tusolo WC vel egy tuzhely es egy mosogato.
hat nem egy luxusszallo az tuti.
kivancsi vagyok meddig fog nekik megfelelni.az egesz szerintem olyan max 30 negyzetmeter volt 4 emberre.Es tudomasom szerint 1 evig lakhatnak benne utana a sajat labukra kell allni. ja es a nemet allamok megallapodtak hogy novelik a termeszetbeni juttatasokat es kevesebb keszpenzt kapnak a migransok. minden allam egyetertett a hatarozattal.
engem egyszeruen megdobbent hogy milyen elvarasaik vannak. es ok mit akarnak nyujtani a befogado orszagnak?
beszelik a nyelvet, van rendes szakmajuk, akarnak dolgozni, beilleszkedni?
egy nagy francot. dogleni akarnak fialni mint a patkanyok es pofazni meg kovetelozni. szemet nepseg.
8-as: Attól, mert mindkettő muszlim nem jelenti azt, hogy nem lehet feszültség közöttük. Magyarország és Románia is keresztény ország, mégis feszültség van állandóan a két ország lakói között.
Kérdező: Átmenetileg kap szállást. Tartósan nem fognak kapni (hiába várják ezt), ha meg méltóztatik elmenni dolgozni 1 év alatt bőven félre tud rakni annyit, hogy utána kitudjon bérelni megfelelő lakást magának. A ,,belső luxusról" meg annyit, hogy említsük meg minek készült: menekültek átmeneti szállásának, míg nem találnak saját lakást. Erre a célra meg tök fölösleges ,,luxus otthont" felépíteni nekik, hiába is várják ezt. Vannak olyan szegényebb országok lakói, aki már ennyinek is örülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!