remélem a youtube nem vírusos a vírus írtód szerint:
2
az első oldal meg sem nyílik, a második megint vírusos.
A videóhoz meg annyi hogy feliratos meg 584 megtekintés? LOL
ja és kicsit sem fura hogy angolul kérdeznek ő meg arabul válaszol.
Kivéve persze ha a saját kamucikkeiknek akarnak látogatottságot generálni.
1) Nem tudom milyen béna vírus irtót, vagy böngészőt használsz, de több ezer embernek semmi gondja vele (2 ezren osztották meg facebookon a cikket) lehet hogy érdemes lenne újra telepítened a windows-t ha már ennyire haldoklik
2) Még sosem hallottál oylan emberről, aki az angolt megérti, de nem szívesen beszéli? Rengeteg ember van, aki egy adott nyelven megérti mit mondanak, de inkább a saját anyanyelvén ad interjút..
3) Egy videó nézettsége mióta áll összefüggésben az igazság tartalmával? Tudod a nézettségnek van egy oylan furcsa tulajdonsága, hogy amikor feltöltenek egy videó a youtube-re, akkor 0-ról indul.. A te logikád szerint minden létező videó először kamu, és utána minél többen megnézik úgy nő az igazság tartalma? :D LOL :D
ma 12:26
Én meg azt gondolnám, hogy 2015-ben az emberek már tudják használni a google-t és nem nekem kell linkelnem 30 különböző forrásból ugyan azt, hanem maguk próbálnak meg utána keresni az igazság tartalmának..
A CIKKRŐL MIT GONDOLTOK??? EDDIG MÉG SENKI NEM ÍRTA LE MIT GONDOL ERRŐL! VAGY HÁNY FORRÁST LINKELJEK MÉG HOGY FELFOGJÁTOK HOGY NEM KAMU?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!