Orban hol/hogy tanult meg ilyen jol angolul?
"attól még nem tudsz teljesen folyékonyan beszélni. Éppen ezért nem is kap diplomát, az akinek nincs nyelvvizsgája (általában angolból)"
Ez csak olyan magyaros hülyeség. Középfokúm van, és anyanyelvi szinten beszélek németet. De mivel csak kényszerből vizsgáztam emiatt a marhaság miatt, akár el is felejhettem volna azóta. Kiköltöztem itt már senkit nem érdekel a papír, azóta meg is tanultam amit a vizsgán nem tanítanak (mert ott ugye minden van csak használható nyelvtudás nincs).
Megkérdeztem az egyetemen hogy kell-e nyelvvizsga németeknél(mármint a németen kívül) ha itteni diplomát akarnék. Azt mondták nem. Ha nem lennék állampolgár, akkor kell németből, mint minden külföldi itt tanulónak, állampolgárként semmi nem kell műszaki területen. Nem is tudom mi értelme van. Mindenkinek a maga érdeke, hogy tudjon. Ha nem tud, úgyis bebukja az állásokat, nemzetközi pályán meg esélye sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!