Már megbocsáss, de ennek kéne a normál szintnek lennie. A mai világban egy politikus nem engedheti meg magának hogy ne tudjon angolul és annyira azért nem is nehéz megtanulni.
2015. szept. 24. 15:28
12/21 anonim válasza:
Lehet hőbörögni, de akkor is az angol a világnyelv, és nem a magyar. Ebből kifolyólag eléggé elvárt (pláne ilyen pozícióban) a magas szintű angol nyelvtudás...
Ez azért jóval "alacsonyabb" szintű munkahelyeken is elvárás - ahol külföldiekkel dolgozol együtt, ott is legtöbbször alap, hogy társalgási szinten tudjál angolul.
2015. szept. 24. 15:46
13/21 anonim válasza:
Alap, hogy jól tudjon angolul, régebben egyébként kimondottan rossz volt az angolja és korábbi fidesz ciklusokban, amikor szintén ő volt a miniszterelnök ciki is volt, amikor megszólalt angolul. Örülök neki, hogy megtanulta.
2015. szept. 24. 15:50
14/21 anonim válasza:
Elvárás más munkahelyen, nem elvárás, más munkahelyeken nincsenek olyan kivételezett helyzetben, hogy ha kell folyamatos segítséget tartsanak kéznél ezért nincs más választás.
Orbán nagyon jól elboldugulna nélküle is, mindegyiknek a fején ott van a kis cucc, amivel fordítanak a fülükbe ha kell vagy visznek magukkal tolmácsot, ha valakivel beszélni akarnak oszt kész.
Ha szarna bele, akkor is jól elboldogulna, de inkább megtanulta.
2015. szept. 24. 16:04
15/21 anonim válasza:
14 Ez akkora butaság, amit írsz. Magyarországon eleve alap, hogy az értelmiségi réteg beszéljen angolul, lehetőleg felsőfokon, mert a középfokú nyelvvizsga nem sokat ér, attól még nem tudsz teljesen folyékonyan beszélni. Éppen ezért nem is kap diplomát, az akinek nincs nyelvvizsgája (általában angolból). És ezért vagyok mindig ciki helyzetben a rossz angolommal, pedig én nem vagyok komoly beosztásban. A családban viszont vannak diplomaták, hát ők evidens hogy tökéletesen beszélnek angolul, így minden miniszternek, főleg a miniszterelnöknek kötelessége perfekt beszélnie ezt a világnyelvet. Ezt nem lehet tolmácsokkal elintézni, egyszerűen ciki, ha egy ország olyan embert választ vezetőnek, aki még angolul sem tud.
2015. szept. 24. 16:09
16/21 anonim válasza:
Vida aztán sokkal jobban tud angolul, mint Viktátor :P xD
2015. szept. 24. 16:21
17/21 anonim válasza:
Érdekes, a választásokon én még sose láttam egyiket se nyelvvizsgával kampányolni. Sőt, se a végzettésgét, se a nyelvvizsgáit nem ismerjük egyiknek se, mert nem az a lényeg.
2015. szept. 24. 16:26
18/21 anonim válasza:
De várjatok már!!!
Ha Vitya ilyen prímául tud angolul, akkor miértnem angol nyelven nyomatta a gyűlöletkeltő kampányát plakáttal?
Miért MAGYAR nyelven lökte?
2015. szept. 24. 16:43
19/21 anonim válasza:
Azért tud, mert mint írták kint hallgatott egy szemesztert az Oxfordon még Soros rabbi ösztöndíjával.
Amúgy meg szerintem elvárás lenne egy közéleti szereplőtől, hogy tudjon jól legalább két világnyelvet, de a legtöbbje angolul is csak makog valamit.
Horthy Miklós 6 nyelven tudott, és a korabeli visszaemlékezések alapján a legtöbb követtel ezért annak az anyanyelvén tudott tárgyalni. Hol vagyunk ma ettől...? Akkor még jelentettek valamit ezek a gesztusok és a műveltség, mivel az ország vezetői az ott lakó népet képviselték. Ma már mindegy, hogyan égetnek le minket külföldön.
2015. szept. 24. 16:52
20/21 anonim válasza:
"Orbant mar elkezdtem tisztelni nem tudom ti hogy vagytok vele". Nagyon! Föleg ha elmenne élete végéig nyelvtanárnak!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!