Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orban hol/hogy tanult meg...

Orban hol/hogy tanult meg ilyen jol angolul?

Figyelt kérdés
Medgyesu gyurcsan amiket kulfoldi interjukat lattam szanalmasak voltak mindegyik, Orbant mar elkezdtem tisztelni nem tudom ti hogy vagytok vele.
2015. szept. 24. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
Már megbocsáss, de ennek kéne a normál szintnek lennie. A mai világban egy politikus nem engedheti meg magának hogy ne tudjon angolul és annyira azért nem is nehéz megtanulni.
2015. szept. 24. 15:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Lehet hőbörögni, de akkor is az angol a világnyelv, és nem a magyar. Ebből kifolyólag eléggé elvárt (pláne ilyen pozícióban) a magas szintű angol nyelvtudás...

Ez azért jóval "alacsonyabb" szintű munkahelyeken is elvárás - ahol külföldiekkel dolgozol együtt, ott is legtöbbször alap, hogy társalgási szinten tudjál angolul.

2015. szept. 24. 15:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Alap, hogy jól tudjon angolul, régebben egyébként kimondottan rossz volt az angolja és korábbi fidesz ciklusokban, amikor szintén ő volt a miniszterelnök ciki is volt, amikor megszólalt angolul. Örülök neki, hogy megtanulta.
2015. szept. 24. 15:50
 14/21 anonim ***** válasza:
9%

Elvárás más munkahelyen, nem elvárás, más munkahelyeken nincsenek olyan kivételezett helyzetben, hogy ha kell folyamatos segítséget tartsanak kéznél ezért nincs más választás.

Orbán nagyon jól elboldugulna nélküle is, mindegyiknek a fején ott van a kis cucc, amivel fordítanak a fülükbe ha kell vagy visznek magukkal tolmácsot, ha valakivel beszélni akarnak oszt kész.

Ha szarna bele, akkor is jól elboldogulna, de inkább megtanulta.

2015. szept. 24. 16:04
 15/21 anonim ***** válasza:
14 Ez akkora butaság, amit írsz. Magyarországon eleve alap, hogy az értelmiségi réteg beszéljen angolul, lehetőleg felsőfokon, mert a középfokú nyelvvizsga nem sokat ér, attól még nem tudsz teljesen folyékonyan beszélni. Éppen ezért nem is kap diplomát, az akinek nincs nyelvvizsgája (általában angolból). És ezért vagyok mindig ciki helyzetben a rossz angolommal, pedig én nem vagyok komoly beosztásban. A családban viszont vannak diplomaták, hát ők evidens hogy tökéletesen beszélnek angolul, így minden miniszternek, főleg a miniszterelnöknek kötelessége perfekt beszélnie ezt a világnyelvet. Ezt nem lehet tolmácsokkal elintézni, egyszerűen ciki, ha egy ország olyan embert választ vezetőnek, aki még angolul sem tud.
2015. szept. 24. 16:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Vida aztán sokkal jobban tud angolul, mint Viktátor :P xD
2015. szept. 24. 16:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Érdekes, a választásokon én még sose láttam egyiket se nyelvvizsgával kampányolni. Sőt, se a végzettésgét, se a nyelvvizsgáit nem ismerjük egyiknek se, mert nem az a lényeg.
2015. szept. 24. 16:26
 18/21 anonim ***** válasza:

De várjatok már!!!

Ha Vitya ilyen prímául tud angolul, akkor miértnem angol nyelven nyomatta a gyűlöletkeltő kampányát plakáttal?

Miért MAGYAR nyelven lökte?

2015. szept. 24. 16:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Azért tud, mert mint írták kint hallgatott egy szemesztert az Oxfordon még Soros rabbi ösztöndíjával.

Amúgy meg szerintem elvárás lenne egy közéleti szereplőtől, hogy tudjon jól legalább két világnyelvet, de a legtöbbje angolul is csak makog valamit.

Horthy Miklós 6 nyelven tudott, és a korabeli visszaemlékezések alapján a legtöbb követtel ezért annak az anyanyelvén tudott tárgyalni. Hol vagyunk ma ettől...? Akkor még jelentettek valamit ezek a gesztusok és a műveltség, mivel az ország vezetői az ott lakó népet képviselték. Ma már mindegy, hogyan égetnek le minket külföldön.

2015. szept. 24. 16:52
 20/21 anonim ***** válasza:
"Orbant mar elkezdtem tisztelni nem tudom ti hogy vagytok vele". Nagyon! Föleg ha elmenne élete végéig nyelvtanárnak!!!!
2015. szept. 24. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!