Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért féltek a migránsoktól?

Miért féltek a migránsoktól?

Figyelt kérdés

2015. szept. 18. 19:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Bocs,lemaradt az előző hozzászólásból az idézőjel.

"Nem hiszem, hogy ilyen feltételek mellett lett volna mondjuk tíznél több aki megtagadja a regisztrációt. Akik mégis, azt ki lehet dobni a határon. "

Nos a kerítés meg azért épült,hogy

1. ne ott jöjjön be ,akinek nincs papírja.

2. akit kiraknak ne jöjjön ott vissza.

2015. szept. 18. 21:58
 22/25 anonim ***** válasza:
81%

Mert sokan vannak, és agresszívak.

Mert zömmel muszlimok és zömmel férfiak egy olyan kultúrából, ahol a nő másodrendű emberi lény, és még ma is sokan vannak, akik szerint akkor tiszta és tisztességes, ha megcsonkítják a nemi szervét (holott ezt a vallásuk nem is írja elő).

Mert a vallásuk előírja a "szent háborút".

Mert még a másik muszlimmal is képesek ölre menni, ha az másképp értelmezi a Koránt.

Mert menedéket kérnek, de még kérni sem tudnak tisztességesen.

Mert cirkuszolnak, ultimátumot adnak, miközben nekik van szükségük ránk, és nem fordítva.

Mert még jönnek egy páran, és lassan mi leszünk kisebbségben.

2015. szept. 18. 23:51
 23/25 anonim ***** válasza:
53%
Fogadj be egy párat magadhoz örökre!!!!!!
2015. szept. 19. 08:34
 24/25 DuplaKV ***** válasza:
44%
Nem félek tőlük, csak zavar a nőkhöz való hozzáállásuk (a férfiak a nők fölött állnak a Korán szerint), és a migránsok többsége mégiscsak férfi.
2015. szept. 19. 16:49
 25/25 anonim ***** válasza:

"A keresztény kormány emberszeretete az utóbbi hónapokban különösen megmutatkozott a menekültpolitikájukat illetően..."

Én keresztény vagyok és nem akarom védeni a kormányt mindenáron, mert én nem is szavaztam rájuk még egyszer sem, viszont a kereszténység nem azt jelenti, hogy keblünkre kell ölelni még a mérges kígyót is. A kereszténység azt tanítja, hogy a szeretetben is van egy sorrend: pl. első a családod (ha eladod mindenedet a rászorulóknak, de közben mondjuk a gyereked éhezik, akkor halálos bűnt követtél el). A szeretet rendje szerint fontosabb a nemzet, mint a számunkra idegenek. Amíg magyar emberek éheznek és magas a munkanélküliség, addig nem fogadhatunk be mindenkit, ráadásul olyanokat is köztünk, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek (érts terroristák), mert ezt nem lehet megállapítani papírok nélkül.

2015. szept. 20. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!