Vajon miért szidják le egyesek Magyarországot azért, mert meg óhajtja védeni magát a migránsoktól?
Honvédelemhez való jog már akkor nincs?
Aki így viselkedik, az tuti nem menekült, mert ha a harc elől menekülne, akkor nem akarna harcolni máshol...zavaros
Azt nem igazán tudom.
De azt tapasztaltam érdekes mód pár dologban követték a miniszterelnökünk döntéseit.
Határzárások stb. a legutóbbi...
Orbán Viktor a "nagy szabadságharcos"...
Most mutassa meg, mit tud, menjen ki a helyszínre!
Most legyen kemény gyerek!!!
2-es!
Hülyeséget beszélsz! Minek kellene kimenni helyszínre egy miniszterelnöknek?? Neki nem az a feladata, hogy fotózgassa, szelfizgesse magát a menekültekkel, hanem az ország irányítása, rendben tartása a feladata!
Meglepő lehet, de sok ember (főleg nyugaton) komolyan azt hiszi, hogy kizárólag Szíriából, a halál torkából menekülnek ide az emberek, és fogalmuk sincs az illegális bevándorlókról.
Nézem a külföldi híroldalakat, és így tudnám összegezni a dolgokat:
- Magyarország azért zárta le határát, mert rasszista, és inkább hagyná meghalni a szíreket (ami mondjuk részben igaz); a hatalmas méretű illegális bevándorlásról szó sincs
- a menekülteket/migránsokat nem érdeklik a munkalehetőségek, ők csak egy helyet akarnak, ahol meghúzhatják magukat addig, amíg véget nem ér a háború; arról nincs szó, hogy nem voltak hajlandóak regisztrálni magukat Magyarországon
- volt egy bejegyzés arról, hogy a magyarok levízágyúzzák a határnál a migránsokat, arról viszont nem esik szó, hogy ők meg konkrétan támadják a határunkat
Naiv vagyok, és fiatal - fogalmam sincs, hogy mire megy ki ez az egész, mi hasznot hoz ez a félrevezetősdi, de minden esetre sikerül nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!