Ti nem féltek a bevándorlóktól, hogy itt maradnak nálunk, és nem hagyják el az országot?
Tudom jönnek majd az önkéntes "Teréz anyák" akik elkezdenek fikázni, de magasról teszek rájuk.
Állítom egyikük sem járt a keletinél, és látta azt ami ott van, csak a szájuk jár.
Mert azért valljuk be, igen csak félelmetes ez a rengeteg bevándorló, aki semmi másért nem jön ide csak hogy élősködjön Európán, és többek között Magyarországon is.
Egyre több ország adja fel, és már nem kezeli a helyzetet.
Itt van ugye Macedónia, már ők is feladták pedig ott aztán tényleg kemény volt az ellenállás a migránsokkal szemben.
Így viszont egyre több jöhet ide hozzánk...
Én nagyon tartok attól, hogy nemsokára teljesen meg fog változni Magyarországon az élet.
Ellepik az egész országot ezek a minden féle bevándorlók, és semmivel nem lesznek különbek mint a mostani "törzs kisebbség" MERT ÉN MINDEN NAP JÁROK A KELETINÉL, ÉS LÁTOM HOGYAN VISELKEDNEK!
100%-ig teljesen antiszociálisan, mivel ahonnan jönnek ott az hogy társadalmilag szocializálódva lennének, az teljesen ismeretlen számukra.
ÉS EZT A KÉT SZEMEMMEL TAPASZTALTAM!
Lesznek akik itt ragadnak és lesznek akiket ide fognak leosztani, vagy visszaküldeni.
A te dolgod az lesz, hogy végig nézd a műsort és a végén megtapsold mert a politikusok nem tesznek semmit.
Welcome on the board!
Közelítsük meg más szögből a dolgot, Te nem félsz a cigányoktól hogy itt maradnak nálunk és nem hagyják el soha az országot? Akik a semmi másért nem dolgoznának, mert a tapló magyar fizet nekik mindent, ezáltal élősködnek a jogrendszeren stb.
Ellepik lassan az országot még a román cigányok is és semmivel nem lesznek különbek a dolgozó és nem dolgozó réteg. Látom hogyan viselkednek, az esetlenebbekkel Madmax módjára bánnak
Totál alkalmatlanok mindenféle emberi kontaktusra, külön faj.
Ezt nem csak én állítom.
Miért kérdezel, ha nem érdekelnek más nézőpontok, hm?
"Állítom egyikük sem járt a keletinél"
Én is ott járok el minden nap.
"aki semmi másért nem jön ide csak hogy élősködjön"
Felmérés?
"Egyre több ország adja fel, és már nem kezeli a helyzetet."
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, egyre komolyabban foglalkoznak vele.
"Ellepik az egész országot ezek a minden féle bevándorlók"
A bevándorlók többsége határontúli magyar.
"ÉS EZT A KÉT SZEMEMMEL TAPASZTALTAM"
Érdekes, és annyit látok, hogy fekszenek a pokrócon, sétálnak, beszélgetnek, ilyesmi. Te mit látsz?
Következésképp: azért mert itt vannak a cigányok, hozzunk ide még arabokat és négereket is had legyünk boldogabbak!!
Na ezért ne szavaztam Gyurcsányra! :DDDDD
"Egyre több ország adja fel, és már nem kezeli a helyzetet."
"Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, egyre komolyabban foglalkoznak vele. "
Akkor a Macedónok azért engedik át mostmár szó nékül a menekülteket mert annyira foglalkoznak vele.
Nem maradnak itt. Mennek tovább Németországba. Prüszkölnek a németek, hogy majd visszatoloncolják őket de eddig 2000-nél is kevesebb népvándorlót sikerült visszaebrudalniuk Magyarországra. Szerintem azok már újra meg is léptek és ott vannak.
Amíg a németek fintorognak, a svájciak pedig felhívást tettek közre, hogy akinek a lakásában van üres szoba az fogadjon be menekülteket mert telítve a táborok, addig Magyarországnak is úgy kellene őket a határhoz kísérni, mint a balkáni államok beleértve Görögországot is. Láthatólag ott szükségük van rájuk, mert támogatják is a népvádőrlást. Nosza akkor. Vigyék őket. Úgyis oda akarnak menni.
"Érdekes, és annyit látok, hogy fekszenek a pokrócon, sétálnak, beszélgetnek, ilyesmi. Te mit látsz?"
A börtönök dugig vannak olyan emberutánzatokkal, akik éveken át feküdtek egy pokrócon, sétáltak, beszélgettek, ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!