Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes tartani a bevándorlóktól?

Érdemes tartani a bevándorlóktól?

Figyelt kérdés
Valóban az Isis katonái lennének a mobiltelefonnal érkező, személyigazolvány és gyerek/feleség nélküli, erős, 20-as éveikben járó férfi csoportok? Honnan szerzik a bevándorláshoz a pénzt, ha tényleg akkora a szegénység,ott, ahonnét jöttek mint ahogy azt mondják? Mások szerint elveszik a megélhetést. Ki mit gondol erről?
2015. júl. 16. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
12%

- Igen, előfordulhat, de miért pont így jönnének?

- Eladják mindenüket

- Nem veszik el a megélhetést

2015. júl. 16. 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:
2%
Nem érdemes tartani tőlük. Mindenüket eladják, hogy elmenekülhessenek. A megélhetést nem a migránsok veszik el, hanem a határontúliak. Igaz, hogy még a magyaroknak sincs munkahelye. Akkor mit vennének el tőlünk?
2015. júl. 16. 10:49
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudhatod, melyik terrorista, vagy milyen szándékkal érkezik ide. De emiatt megbélyegezni a szerencsétlen sorsú többséget nem tisztességes hozzáállás.

Az éberség viszont nem árt.

2015. júl. 16. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem valószínű, hogy mi vagyunk az ISIS potenciáis célpontja.
2015. júl. 16. 10:57
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Én nem emiatt tartok tőlük, hanem azért, mert nem akarom, hogy itt "elszaporodjanak"... Maradjon mindenki szépen a saját kultúrájában. Én sem akarom odavinni a szokásaimat. Nyilván ők sem örülnének neki.
2015. júl. 16. 11:24
 6/10 schocko ***** válasza:
95%

"A megélhetést nem a migránsok veszik el, hanem a határontúliak."

-ezt kifejtenéd bővebben...

2015. júl. 16. 11:25
 7/10 A kérdező kommentje:
ja hát hogy a határon túliak hogyan veszik el a megélhetést, az engem is érdekelne
2015. júl. 16. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

kicsit se kell mind békés dolgozni akaró tiszteséges emberek!

https://www.youtube.com/watch?v=Ax6Kd0KSryM

https://www.youtube.com/watch?v=gvE9L0igVXc

2015. júl. 16. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
biztos van köztük terrorista is, ahogy a magyarok közt is van pszichopata, gyilkolásra hajlamos. az arány kb. ugyanaz.
2015. júl. 17. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy érdemes! Én a déli határszakasztó lakom 3 Kmre,ahol építik a kerítést,és nap ,mint nap látok bevándorlókat! Azt nem tudom hogy Isis katonák ténylegesen lesznek e köztük ahogy ígérték te a többi kérdésedre tudom a választ! A pénzt úgy szerrzik meg hogy eladják mindenüket,és a rokonság összefog,az az ők is eladnak mindent,és úgymond befektetik 1-2 emberre aki átjön,annak reményében hogy németországba kap munkát,akkor majd kimehetnek ők is. A megélhetést nem veszik el,de 1 db bevándorló jelenleg a magyar államtól 5000 Ft-t kap naponta! Sokan nem keresnek ennyit munkával itt nállunk! Sokan védika bevándorlókat,de az se volt benne,hogy hányszor neki mentek a rendőröknek,és hány halott csecsemőt talátak erre az emberek! A média ezt miért nem adja le,miért csak azt hogy a földeket rongálják? Én itt lakom látoma dolgokat,itt vannak a készenlétiek,de ők se mindig elegek+ mezőőr,polgár őr stb! DE a menekültek zöme (akik állítólag a háború elől menekülnek) azok Németországba,Svédbe,vagy Hollandba akarnak menni! Ez számomra kicsit érdekes,hogy ha háboró elől menekülne valaki,akkor nem azzal foglalkozni,hogy melyik országba menjen,hanem hogy biztonságba legyen! NAgyon kevés az olyan bevándrló aki ténylegesen a háború miatt menekül,és nem a jobb megélhetés miatt! Egyébként amikor a menekült áradat elindult,akár hiszitek,akár nem akkor azok az emberek koszovúiak voltak... Ja és az a vicc,hogy a szrb rendőrök még le is hozzák őekt busszal ide a határszakaszra. Egyébként akik itt laknak ebben a régióban azok mind uttálják a menekülteket,mert mi látjuk őket nap,mint nap hogy mit csinálnak stb! Pl olyan is van hogy a férfi nem hoz semmit,a nő hozza a cuccot,meg a gyereket! ezt már undorító. Ezt a kerítés ötletet nem támogatom elég egyetlen egy helyen átvágni a kerítést,és az ember csempész elvezeti őket oda,és elkér töüül több száz eurót... Amire rájönnek hol jönnek átt addigra keresnek,vagy átvágják a drót kerítést! Törökországi drót kerítésen is átjutnak. A média sok mindent nem hoz le,amit itt folyik,főleg azt se tudták gondolom sokan hogy a bevándorlóük franciaországban 1500 nőt erőszakoltak meg eddig összesen. Amikor én is látoma hírekben a bevándorlókról szóló történetet ezeke nevetek,hisz olyan mintha őket sajnálni kéne,és a sok pesti,soproni,vagy bármelyik településen lakó ezt el is hiszi,holott ez nem igaz,emrt én itt lakom,és napi több 1000 bevándorló jön átt a déli határszakaszon. Mint az előbb írtam én azokat a csecsmőket sajnálom akiket ott hagynak a szülei,és el se temetik,vagy semmi,hanem pl ott hagyják a kukoricásban! Szerintetek ezeket sajnálni kell?
2015. júl. 20. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!