Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is fél a bevándorlóktól?

Más is fél a bevándorlóktól?

Figyelt kérdés
Múltkor bicskén haladtunk át, de be se mertem ott menni a tescoba vagy a lidlbe nehogy megtámadjanak...
2015. júl. 4. 20:02
 1/9 A kérdező kommentje:
De amit lehet hallani a tv-be meg olvasni...
2015. júl. 4. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem bírok éjszakánként aludni miattuk...
2015. júl. 4. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

én a fidesz gyűlöletkampányától félek

hiszen az fogja megerőszakolni a lányomat és gyújtogatni a kukákat, ha nem jön be neki a beígért "kánaán"

2015. júl. 4. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

"De amit lehet hallani a tv-be meg olvasni.."

orbánéké a magyar média nagyrésze. Mégis mit vártál? A skizó, gyenge idegzetű törpe most azt találta ki, hogy a bevándorlók ellen kell harcolni. Olyan, mint a T800-as, mindig kell neki egy ellenségkép. Holott 2001-ben még a bevándorlást szorgalmazta. Arra hivatkozva, hogy van hely és kell az utánpótlás a kiöregedő népeség számára.

2015. júl. 4. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Arra lennék kíváncsi, hogy mi az amiről ennyire el akarják terelni a figyelmet ezzel a nagy bevándorlás ellenességgel.
2015. júl. 4. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Én debreceni vagyok. Nem lakom a menekülttábor közelében, de a városban már elég sok helyen jelen vannak.

Mit mondjak? Igen, tartok tőlük. Általában falkákban járnak, mint a nem idén barnultak. Múltkor a kutyámmal sétáltam az egyik parkban, szinte minden második padon menekültek ültek, az emberek kikerülték őket...szerencsére egy elég tekinttélyes örző-védő kutyám van, így ez esetben ők kerültek ki engem, de kutya nélkül azt hiszem, lapos kúszásban mentem volna más irányba(:

Ismerőseim, akik a Sámsoni környékén laknak, rettegnek. Az csak a hab a tortán, hogy állandó készültségben kell lenniük, mert mindent visznek..., de este már kimenni sem mernek.

Költöznének, de a környéken negyedáron sem mennek el az ingatlanok.(:

2015. júl. 4. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

"Múltkor bicskén haladtunk át, de be se mertem ott menni a tescoba vagy a lidlbe nehogy megtámadjanak..."

Ezt úgy hívják, hogy paranoia, a legtöbb magyar azt sem tudta mostanáig, hogy Bicskén van menekülttábor...

2015. júl. 4. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Nem, nem félek tőlük.

Ez az én hazám, nekem itt nincs mitől félnem. Egy idegentől, egy kívülállótól pláne nem. Még az elképzelés is nevetséges. Te miért félsz tőlük?

2015. júl. 4. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, hála az égnek képes vagyok állandó rettegés nélkül leélni a életem.
2015. júl. 5. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!