Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem féltek a bevándorlóktól...

Ti nem féltek a bevándorlóktól, hogy itt maradnak nálunk, és nem hagyják el az országot?

Figyelt kérdés

Tudom jönnek majd az önkéntes "Teréz anyák" akik elkezdenek fikázni, de magasról teszek rájuk.

Állítom egyikük sem járt a keletinél, és látta azt ami ott van, csak a szájuk jár.

Mert azért valljuk be, igen csak félelmetes ez a rengeteg bevándorló, aki semmi másért nem jön ide csak hogy élősködjön Európán, és többek között Magyarországon is.

Egyre több ország adja fel, és már nem kezeli a helyzetet.

Itt van ugye Macedónia, már ők is feladták pedig ott aztán tényleg kemény volt az ellenállás a migránsokkal szemben.

Így viszont egyre több jöhet ide hozzánk...

Én nagyon tartok attól, hogy nemsokára teljesen meg fog változni Magyarországon az élet.

Ellepik az egész országot ezek a minden féle bevándorlók, és semmivel nem lesznek különbek mint a mostani "törzs kisebbség" MERT ÉN MINDEN NAP JÁROK A KELETINÉL, ÉS LÁTOM HOGYAN VISELKEDNEK!

100%-ig teljesen antiszociálisan, mivel ahonnan jönnek ott az hogy társadalmilag szocializálódva lennének, az teljesen ismeretlen számukra.

ÉS EZT A KÉT SZEMEMMEL TAPASZTALTAM!

2015. aug. 25. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Ezt a gyűlölködést ami itt megy...Biztos itt akarnak majd maradni meg biztos segélyből akarnak majd élni.. Az emberek is azzal vannak ki idegileg, akik itt vannak egy rövid ideig, aztán mennek tovább, ha az igazi élősködőkkel foglalkozik valaki, akkor az rasszista. Azoktól nem lehet sajnálni az adófizetők pénzét, ugye? Jut eszembe, azt imádom még, amikor azzal jönnek mennyi pénzt fordít az állam rájuk. A politikusok hatszor annyi pénzt akasztanak le, mint amennyi a menekültekre megy. Ehhez az "Állítom egyikük sem járt a keletinél, és látta azt ami ott van, csak a szájuk jár" szöveghez meg azt is hozzá lehetne fűzni, hogy Te se voltál egyik helyében, nem tudod mit élt át. Ráadásul nem ők az agresszívak, hanem azok a gyűlölködő idióták, akik megverik szerencsétlenek. De sok az idióta ember, akiket a kormány a hülye politikájával megetet... Röhejes.
2015. aug. 25. 17:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy értelmes ember nem akar Magyarországon maradni, amikor a szomszédban már rögtön Ausztria van.

A következtetés: a hülyék maradnak nálunk!

2015. aug. 25. 22:14
 13/14 anonim válasza:
Nem vagyunk akkora orszag hogy ennyi embert befogadhassunk meg akkor sem ha eddig arrol folyt a vita hogy sokan mennek ki innen. Szerintem a bevandorlok mar tulhaladtak azt a számot ahanyan innen kimentek. Masreszrol nem csak sziriabol erkeznek hozzan menekultek. En peldaul (most ne nezzetek hulyenek) egy terror tamadastol felek. Lenyegeben a legtobb orszagot/ allamot erte mar ilyen tamadas es tudtommal kulonosebb indoka ezeknek a cselekveseknek nincsen. Szoval miert ep velunk kiveteleznenek amikor korulottunk mar szinte mindenki reszesult ilyen tamadasban. Es mint mondtam nem csak sziriai menekultek erkeznek hanem arabokat is kaptak mar el a hatarnal es szerintem valos hogy fizethetnek le azert embereket hogy "beszivarogjanak" az orszagba. Viszont azt szinten nem ertem hogyha annyira nemetorszagba akarnak atvonatozni azt miert nem tehetik, de gondolom valaki ugyis mindjart elmagyarazza es kioktat hogy paranoias vagyok.
2015. aug. 31. 02:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha normálisan írsz, akkor nem oktatunk ki, csak magyarázunk :)

Először is válasszuk ketté a menekülteket a bevándorlóktól, mert két külön kategória: a bevándorló (akiknek többsége határontúli magyar) eleve úgy jön ide, hogy van itt munkája, különben nem kap tartózkodási engedélyt. Belőlük van 143 000. A menekültek valóban nagy számban érkeznek, de szinte mind továbbmegy Nyugatabbra, illetve mindössze 10%-uk kapja meg tőlünk a menekültsátuszt. Tudom hogy a média alapján az ember több százezres létszámot saccol, de valójában jelenleg 4 000 - 4 500 menekültről gondoskodunk.

Ha lehet hinni Matolcsynak, akkor 600 000 magyar dolgozik külföldön. Ezzel szemben van Magyarországon alig 150 000 külföldi, és csak néhány ezer, akit el kell tartani (és őket sem örökké, csak amíg szükség van rá).

Ami a terrortámadást illeti, abban sajnos igazad van, hogy minket is érhet, és nem tudjuk kivédeni sajnos. Azonban nincs szükség beépülni a menekültek közé, elég sok európai önként vállalja a terrorcselekményeket (lásd a híreket, mennyien szöktek ki az ISIS-hez.) A januári párizsi merényletet is pl. született franciák csinálták. Sajnos az internet segítségével könnyű meggyőzni a szélsőségre kapható embereket.

2015. aug. 31. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!